Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Foto br. 6 ... Jana na stolu. Dobro je nama kakav smo narod. Stoka....
hoce li sada bolje raditi, pravednije, bez predrasuda...svakome isto........haja.......malo morgen
@Cezvik znam......znam
@Touring hahaha špilamo špilamo
Zgrada će pomoći efikasnom radu? Šta sve podnosi pisano slovo... :-(
Bevanda i Zvizdiću,KLADARE pod hitno uvesti u red
mogu misliti koja je cijena zgrade, neko je ovdje hajrovao i to žestoko!
gdje je ona kucka ili ti ga milfaca sa indirektno rado bi joj picu oporezivao
Izgleda da hoće svako svoje šape na parama. Što će nam jedna zgrada kad možemo imati po jednu u svakom entitetu. Neće biti nikakvo čudo da naprave još jednu u Mostaru kako Čović ne bi morao sa hacijende daleko.
Šteta samo što im nije i sjedište u ovoj zgradi. U ovom kantonu se svakako najvise vrti para pa je bio red da i direktor sjedi tu a ne u nekoj mrtvoj Banjaluci.
bevandi svaka čast, jedino pod njegovom rukom sve funkcioniše bezprijekorno. ove klixove plači-pičke nek zavrnu rukave i nek si nađu neki posao, a ne da samo čekaju, od jutra do sutra objavu nekog klixovog članka, po kojem bi cmoljili i istresali smrdljivi otrov iz svog pokvarenog želuca.
Jedan vrlo bitan segment za funkcionisanje drzave jeste UIO.Nova zgrada znaci bolje uslove za rad.Sa srecom!
evo divim se, koliko vas to ima lezihljebovića da vam treba ovolika zgradurina
Vjekoslav Bevanda, Capo di tutti Capi u Bosni i Hercegovini.
Koliko lopovima dajem samo na akcize na duhan mogli su to odavno, kokosari nesposobni i korumpirani, jedino sto znaju je nabijati akcize.
akcize za duhan su za tvoje dobro, vjeruj mi
@pikac Pa ja ne prestajem pusiti, naprotiv, dimim sve vise, a nadomjestam na drugom. Razumijem ja tebe, al pravi ovisnik ce naci nacin, pa i trovati se sa zadnjim klasama duhana s pijace, nazalost. A i ne vjerujem da im je moje zdravlje i zdravlje pusaca pobuda za dizanje akciza.
Eh da su napravili zgradu prije 20 godina mogli su svake godine naplaćivati po 190 miliona prihoda više !! Al kako nisu stigli :)))) podijeliše bratski Čović i Izetbegović međusobom 3,8 milijardi KM neporezovanih prihoda :))