Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni jednom ustaši nije krivo da nam je grad sve ljepši i ljepši pa to je naš glavni grad u BIH na ponos sviju. Pozdrav iz Mostara većinski hrvatskog.
ovi komentatori koji podržavaju ovaj projekt neka samo ne znam koja to budala dolazi u Mostar studirati na đemal e te treba ispitati pod hitno i na psihijatriju.Recite mi jednog političara direktora ili neku poznatiju osobu koja studira na Đemalu takva ne postoji osim ako nije mogao đe drugo završit pa kupio diplomu.
da Đemal valja ne bi njihova djeca u Sarajevu studirala e jeste papci
Kad Islamska zajednica pravi džamije, kažu: Šta će nam to, nek naprave radna mjesta. Kad napravi radna mjesta, opet šta će nam to. Ko će ovom narodu ugoditi. Valjda 30-tak radnih mjesta nije dovoljno. Treba ove iza kompjutera zovnuti pa zamoliti mozda da budu direktori...mozda bi to bilo potaman..
Što ustaše pjene sa komentarima :))))
ovo je hotel za studente islamiste, a ne za one sa bijedica. .......... toliko vezano za te \"ostale sadrzaje\"..
pranje novca i namještanje tendera :) đe si upućeni, nisam te prepoznao, pranje kojeg novca? :) ocito si ljubomoran sto je gospodin ramiz jelovac sa svojim saradnicima uspio izgradit najbolji studentski dom u drzavi bosni i hercegovini i majstore, oni koji ne budu mogli platiti a zasluzuju plan je da im se subvencionira smjestaj pa nece morat nista platit a ako si se zabrinuo za poslovanje hotela, jer jos uvijek nije popunje, ne brini, ovaj hotel ima i druge sadrzaje... nisu samo kreveti u hotelu... i hvala ti sto si se javio :D
Jeli ovo studentski dom za studente Fakulteta Isl.am.skih N.auka ili za studente Univerziteta Dzemal Bijedić???? Mislim, dom otvara I.Z, R.e.is obilazi gradilišta, crkveni i dž.am.ijski vjerodostojnici na svim političkim skupovima, vjeronauka u obdaništima i državnim školama,.....pa ljudi moji, prepravite Dayton i stavite da smo vjerska država što i zapravo jesmo, pa da rahat onda idemo tražiti azil širom svijeta nas ovo šaka sekularista što je ostala.
A UST.ASAMA KR.IVO.. BRAVO BOŠ.NJACI !!!!
Znam da je star komenatr, ali mi smo vec prije toga imali strudentski holet a imamo i jedan noviji koji se zove city hotel. :D
Znam da je star komenatr, ali mi smo vec prije toga imali strudentski hotel a imamo i jedan noviji koji se zove city hotel. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ma _ebo vas vise taj mostar.. i koga to vise zanima taj u-city najbolje da cemo se i tu rasipati, dok i kod nas nema dobrog zivota..
moja greska, u brzini sam lose pomnozio. dakle, za 1800 KM 4 studenta ne mogu normalno provesti mjesec dana u mostaru?
eto neka si ti obrazovan, a mi ostali ne znamo sta je knjiga! ocito ili radis za IZ ili za ovaj studentski dom pa ovako te dirne realan komentar, sigurno imas interese u vezi ovoga. ja sam studije zavrsio. znam da je u zaliku, koji je jednako daleko od univeziteta kao i ovaj dom, krevet oko 150 KM. 3-4 studenta mogu uzeti stan i rijesiti rezije za dosta manje para. racunaj da je full aranzman u ovom hotelu cini mi se 450 KM. ti stvarno mislis da za 1400 KM 4 studenta ne mogu mjesec dana normalno zivjeti u mostaru? mozes li mi objasniti zasto je samo 10% kapaciteta doma popunjeno?
a što ništa ne prave na Bosanskoj strani,boga mi sve fine građevine na njihovoj,osim starog
A sto nisi naveo i to da je cijeli hotel klimatiziran 24 sata dnevno, da imas besplatan internet i teretanu, parking mjesto ako si a autom. Sto je autobuska stanica 100 metara od hotela oa ne moras tegljaciti torbe po 5 kilometara i sto te ceka ugrijana soba i topla voda stalno. Vidi se da nisi bio student. A pogotovo sto ti je fakultet 300 metara od Studentskog hotela. To je ok za svakog roditelja sto ti to ocigledno nisi. Jer kad imas takve uslove, ne preostaje ti nista drugo nego da ucis. A ljepse su Bjelave, jel de ili cak onaj smjestaj u Sjevernom logoru? Ja ne kazem da svako treba tu ali hvala B.ogu pa nek ima i u nasoj drzavi uslova. Ko zeli vhunske uslove neka bude tu, ko ne moze neka sebi trazi. Ali zar svakog dusa ne zaboli kada vidi studentet da tegljace torbe i knjige preko pola mostara da bi dosli u hladan stan negdje na kraju grada, da ti neka baba kroji uslove kad mozes a kad ne mozes doci itd. Zato poklopi se.
cuj napravljeno jer je \"inspirisano dobrim djelima\"! pa ovo je bilo ocigledno pranje novca u reziji glavesina islamske zajednice u mostaru, od namjestenih tendera za izradu objekta, do izdavanja kreveta po smijesnim cijenama od 220 KM samo za nocenje! nije cudo sto je od 270 lezajeva izdato samo 25, i to jos su napravili akciju gdje su prvi mjesec davali besplatno nocenje svima koji se prijave. nista novo, posteni jelovac i ekipa iz vrha IZ mostar nastavljaju u svom stilu!