Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja bi im i stadion Kosevo sutra dao gratis ali da ga naprave kako je ovaj grad i drzava zasluzuju.KOSEVO AL SHIDI ARENA heheeee jedno 45 000 bilo bi bas extra i da se ne kisne vise.Pa ja.......heheeeee
NAJLJEPSE OD SVEGA JE STO SE SVE VECIM DOLASKOM OVIH ARAPA POJACAVA TISUCLJETNA MULTIKULTURALNOST SARAJEVA.
jedna prigodna pjesma
@svedjanka...e to je jedino sto je minus, ne samo kod arapa vec i kod nas i na zapadu...kad zene budu kole vodile bit ce sve bolje! a nase ce vrijeme doci ;)
a gdje je alija
Vidi ih poguzija!! A nema niti jedne zene!!!!????
Da nema Arapa i Turaka da ulazu u BiH, ovo bi bila veca rupa nego jest. Svaka cast gospodi i braci muslimanima. Skidam kapu sto nisu dosad odustali, sami smo od svoje drzave odustali.
i\'m talking about the gulf!! citaj...ili idi malo u s-a, dubai, quatar, kuweit..da vidis sto je bogatstvo! a i libija nije siromasna niti njeni gradjani, problem je u diktaturi
6 KM kafica......pa arape pretjerano.......nisi u abu dhabiu napravio hotel
ovde su moje cerke svaka cas moja bosnaa nek se gradi
@bubimir istresi i ti 40milki i onda odredjuj pravila
a zasto nema alkohola? ako je kao ranije, kao prije rata (doduše neki su tada kopali po pustinji) znali bi da je bio alkohol ovo je Bosna nije dzamahirija !!!!!
cuj Simon Coombs direktor...Tipicno za ove j.....e arape, lafo ljute se na Izrael zbog palestinaca, a glavni menadzeri im jevreji... j...o ih hotel...mogu ga koristiti da regrutuju topovsko i drugo meso odavde...
OVAJ PORTAL BRISE SVE KOMENTARE KOJI NE IDU U SMISLI IDEOLGIJE VELIKKOSSRRBBIIZZMMMAAAA...!!!
A fino sam im rek\'o da izuju cipele...ko bi nacistio za njima...
bas evo svaki dan ,vec skoro dva mjeseca, gledam na TV-u najbogatiju arapsku naciju kako pliva u blagostanju i kako ljudi tamo imaju sve sto pozele od Egipta, Tunisa , Libije, Jemena , trebam li jos nabrajati ???????????
Sto je sladak ovaj bradonja... Ko bi drugi i mogao doci u ovaj grad?!