Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se janje okrenulo?
ne branim koldzu ali su mi fascinantni ovi iz sbb mladezi ciji je zadatak da ovako tipkaju na komentarima.
Koldžo Koldžo ništa se nisi promijenio, još od srednje, lopov bio lopov ostao
Neka se Tihić i SDA brinu za nas, za narod i državu, kao i do sada, pa da nas se svakim danom sve više odlučuje na samoubistva!
To Koldžo kiti se tuđim perjem
Nismo ludi da pomislimo da iza ove rekonstrukcije stoji sda, da je pisalo destrukcije to bi se moglo vezati za sda...
Pogledajte vi ovog bezobrazluka, dolazi ministar privrede na otvaranje mosta... kakve veze ovo ima sa privredom? Gdje je ministar saobracaja? Pogledajte vi tu politiku KOldzinu i SDA, ministra saobracaja nisu pozvali samo zato jer je iz SDP-a
mame mi, ko da su u najmanju ruku napravili novi most i to preko save. ceremonije i folklor i narodne nosnje i kola, samo za postavljanje novog asfalta i ograde. i to sve u roku od svega 4-5 mjeseci. da sam iz vlasti, mene bi sramota bilo se i pojavljivati na ovakvoj \"ceremoniji\".
Dobra stvar je pa nema vise onih koji podrzavaju politiku SDA, Buducnost BiH je bez SDA u vlasti... Koldzo, Koldzo, lopovino najveca
uzimate izjavu od koldze a nije marke ulozio a od ministra koji je i dao pare nema izjave. vrlo objektivno.