"Mjesto gdje se utvrđuje tradicija"
0
Svečano obilježena 63. godišnjica Univerziteta u Sarajevu
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.bitno.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/bih-kraljevina-kraljevska-obitelj-raspustila-vlast-i-ohr-te-preuzima
oni se ugradili.... pa došli SDA lopovi kao Avdispahić i pos--li se na sve to koja crna rupčaga od univerziteta
Vi za 300 KM koji radite ko vam je kriv kad upisujete fakultete sa kojima nema posla. Ruku na srce vecina drustvenih fakulteta je lakse od Sarajevskih gimnazija. Sto se isfrustriranih ponovaca tice i prethodnih postova samo kazem lol.
\"Univerzitet je mjesto gdje se utvrđuje tradicija, mjesto ....... HAJD PA STE, makar to bilo makar i iz taktičkih razloga, NA STOLOVE POREDALI TEŠANJSKI DIJAMANT a ne JANU i KNJAZA MILOŠA.
Na kojim ste to vi univerzitetima diplomirali, pametnjakovici moji? Sigurno u Travniku, Kiseljaku & Co. :)) Prije ce biti da niste nigdje, nemate nikakvu diplomu, pa pljujete i mrzite one koji je imaju. :)) Momak i ja smo zavrsili ETF u Sarajevu i mjesecno zaradjujemo iznad 2000 KM. O ponudama da idemo vani da i ne govorim... :)) Pozdravljam vas, pljuvaci moji!
63. GODINE KORUPCIJE ČESTITKE !!!
Identicna je situacija u SVAKOJ bivsoj socijalistickoj drzavi. Pljujete na kapitalizam a svi hocete u drzave koje su rat vodili protiv socijalizma.
Završio sam fax prije 2 godine, i radim vec godinu za 300 KM, i zelim da se ova drzava raspadne, nista mi dobro nije dala i nemam nikakve koristi od nje..i jos jednom DaBogda se raspala!! a ja uporno pokusavam otici u Evropu kako bi radio i zivio tamo, i nikad vise pomislio na ovu jadnu drzavu! I da ne misli neko da sam salabajzer, imam dobar , priznat fakultet, i par vrijednih certifikata
i ja imama diplomu fpn , držim je u toaletu , ako mi nestane slučajno toalet papira mogla bi mi valjati zlu ne trebalo !
Poljska (naj jaca post socijalisticka drzava) je povjesala svakog ko je pio kafu sa bilo kakvim komunjarom. Kad cemo mi? Pa da krenemo naprijed napokon!?
Univerzitet u Sarajevu i fakulteti u njemu su u stanju raspada i sanse da oporavi od toga su vrlo male.
Mijenjam fakultetsku diplomu za pet godina radnog staža!
HOoo HOooo HOooo INtelektualko naša u berlinu zahvaljujem na edukaciji pa te molim pošto neznam ko\' ti da mi kažeš što je pravo ČUNA ili ĆUNA i kakva je razlika ?
Hugo Vlaisavljević je pravi gospodin, i intelektualac!
POKRIČU TI JA MAMU JORGANOM PO GLAVI SAMO DOK JE ODEREM