Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobio pistolj.. tri dana poslije uhapsen jer nema dozvolu XD
@PreporrodBosnjakaBPS THAT'S RIGHT; THEREFORE ALL CAPS SHALL BE LOCKED.
trebao je biti pištolj s porukom "evo ti, ubij se"
Jana - pištolj sa porukom.
Da policije FBiH samo za Lukača i Čamparu
Dan policije obilježili samo Lukač i ČAMPARA. POLICIJU KO JEBE
sta ovo niko ne posti?
pravo lice naseg naroda 10 % nas posti al svi se busaju da su veliki muslimani bolan u dzamiju nepostaci dolaze
Kad pomislis da se u ovoj drzavi vise veca glupost nemoze desiti to nasi strucnjaci kao i po ko zna koji put to demantuju. Pa po cemu je on zasluzio pistolj ili bilo kakvu nagradu debili degenski? sta je sa policajcima sto jedva kraj s krajem sastavljaju a izlozeni su opasnosti 24 sata. I od kriminalaca i od naroda.. Koji smo mi tokmaci od nacije i drzave to je za nepovjerovati.. Jel ovaj Aljosa jedan od onih 30 Campara sto su na visokim funkcijama?
pištolj s posvetom.. zvuči dobro
AV AV KEROVI
U mnoštvu pilicijskih službenika koji predano svoj posao rade decenijama pištolj s posvetom "ZASLUŽIO" ministar koni je tu par mjeseci ... Uhljebi, mame vam se sjetim ...!?!
drugu traze 15 milja da ga ubace bice oslobodjen ucenja clanova zakona
sta ste se stisli...... pa mogli ste zolju ili nitroglicerinku s posvetom ministru dat
Ovo je prava organizacija, ostavrili su napredak, ošišao im se portparol, i deplirali su mu žute dlake iz ušiju, a za razliku od 97-e kada su se krala 4 auta na dan, danas se kradu samo dva i po auta na dan, to je skoro 100% bolji rezultat u tako kratkom vremenu. Naprijed Palicijo, sve do prvih velikih belaja, Dragane Lukač, posalamio te Dragan Lukač
KAD NE BUDE SRBA MANJE ĆE SE KRAST AUTA
@vodenicar2 Kada ne bude Srba, neće biti ni Bošnjaka Muslimana, a Bogami ni Hrvata, sve samo Crnci, Kinezi i Holandezi. 90% Palicije ne zaradi svoju platu, a mi ih plaćamo, al' u jedinstvu je snaga
Uzas od drzave i društva. Jedni druge međusobno nagrađuju. Ne znam kome je ovo primjereno. Tonemo po svim pitanjima
Campara uzmi ubij pa se pistolj