Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim Muslimanima i Muslimankama želim hailrli sretnu i uspješnu Novu Hidžretsku godinu. Gajite uspomenu na ovaj dogadjaj. To je naša historija.
Sretna i hairli nova Hidžretska godina,zdravlja svima a ostalo će ako Bog da doći po sebi.I da mi Bošnje budemo jednistveni bez obzira u kojoj stranci bili ili ne bili.Naravno da poštujemo i naše košije drugih vjera.To nam je amanet naših predaka.Ali da svoje toprake ne damo.
Neka mi ovi kršćani koji su kao jako pametni i vrlo superiorni nama objasne kakve veze ima brojčani broj godina u nekom kalendaru s napretkom i nazatkom nekog društva? Ako smo mi navodno zaostali za vama jer vam kalendar ide ispred našeg, pa koliko ste onda vi nazadniji od Kineza kojima je sad ko zna koja? Godine se računaju od nekog važnog datuma za neku zajednicu i nemaju veze s njezinim trenutnim ili općim stanjem.
Znaci u EU 2012
hihihihihiiiii nova 1434.... hidzretska vatromet,.... mujice, da vas nema trebalo bi vas \"napravit\" :D
sta se bolan provaljujete, nova godina za mjesec dana i kusur
Vi ste primitivan narod.
\'\'Prasici na raznju,a zovu ih janjci, za slavu se spremaju islamski Bosanci. Stigla Nova godina sto vremenski hoda, Bosnjaci je nazvali Hidzra novog koda, Na salteru dizu pare u Arapskoj banci, bice masna proslava govore Bosnjanci.\'\'
I JESMO U 15. VJEKU,PA SRBI SU STARIJI?
Joj hocu veceras dernecit
happy new year to you dear muslim, happppy neeew yeaaar to youuuuuuuu!!
sretna nova godina , svim muslimanima , ja slavim i ko ne poštuje svoju vjeru neče ni drugu poštovati,,,lijepo je nešto sebi kupiti , makar čarape, kako bi se novili cijelu godinu,,
bit dide mraza?
\"Lakat po lakat, pedalj po pedalj, kad bi oni usli u gusterovu rupu i vi bi za njima\". A da nisu to krscani i zidovi? - \"A ko bi drugi mogao biti...\"
Sretna nova godina, braćo.
\"Ova zemlja Bosna trajat će do Kraja svijeta!\" Hz. Fatih Sultan Mehmed II Han - 1463. godine
A ti jedes go.na ko niko