Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno maturanti, neka vam put prema zeljenim ciljevima bude uspjsan. I gledajuci fotografije maturanata, mogu samo potvrditi da su Bosanke najljepse djevojke a i mladici. Ni u jednoj zemlji nece te naci na jednom mjestu tako lijepu mladost. Prelijepi su svi.
djevojka na slici 1,ili slika 2 prva s lijeva... pa to je malo sitno,lijepo,a nacitanaaaa...svaka cast cazin!
Koji ste vi bolesnici, fuj.
Radim seminarske radove vrlo povoljno. Dajte ljudi narucite i pomozite stdentu da k'o noramalan covjek ode na apsolventsko vece. Hvala
Ima dobrih cura u Cazinu :D
Svaka cast za uniformu tj. to sto niste ko manekeni hodali gradom, vec kao pravi maturanti. Jos jednom svaka cast i zelim vam sve najbolje u zivotu.
Umjesto da djeci zazelite srecu vi prosipate bljuvotine svojim komentarima.
Google: de·file /dəˈfīl/ violate the chastity of (a woman). synonyms: rape, violate; literaryravish; dateddeflower "she was defiled by a married man"
Koliko li ce ih izgubit nevinost na maturi ::))(
@Gig4nt to se gubi na ekskurziji. Na maturi je ova situacija: muski kontaju da su Bond, a zenske da su dame dok se ne uroljaju i ne ispovracaju placuci uz Bulata
kako onaj veli ''štrace''...