Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhhh----vidi naših modernih janjičara :-) Nadam se da će im neobrezani sultan Zeljko kupiti uskoro odgovarajuće uniforme
@hakalo nije bio ni u \"JAJCU\" 90\'tih :-D, sta on zna!
ne znam da li znate ali za prijem u profesionalnnu vojsku je potrebna stela!!! to je za ne povjerovati, u vojsku se primaju osobe koje imaju secer u krvi.... sramota, ovo nije vojska!!!! i sta smo jos docekali, o kako smo glup narod, da nam na vodecim mjestima u vojsci budu oni koji ce ne daj Boze sutra preci na stranu agresora..to je tako,,,zao mi nas je...SVE SE PONAVLJA!!
bilo je frajera koji su 90ih mislili da bosna pada za 4 sedmice. sta se desilo? rat potraja skoro 4 godine. u bosni se niko nece fino provesti koji dolazi sa namjerom da je napadne. hakalo malo prokontaj komentar svoj i pogledaj malo 90te godine.
hakalo ti si srbin
Bas me lijepo nasmijaste... Armija BiH je grupica koja se postrojava da bi Haris zadovoljio svoju sujetu i mislio da je vazan u svijetu... Da slucajno Albanija napadne BiH bila bi porazena za dvadeset cetiri sata.. Naravno BiH bi bila porazena.. U ovoj patuljastoj drzavi vojska samo sluzi u slucaju da policija nije dovoljno snazna da ugusi pobunu naroda i nista drugo...