Osuđeni uglavnom "sitne ribe"
0
Sve više prijava korupcije - sve manje suđenja
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTO NE OBJAVITE DA JE OSUDJEN BAJRO GOLIC I ZDRAVKO LUCIC? ZA IZIVLJAVANJE NAD STUDENTICAMA? OSUDILI IH I ZABRANIT CE IM DA BUDU PROFESORI! IMA PRAVDE!! IMA!!!!!!!!!!! SAMO SE MORA VJEROVAT! a ove objesit na zid srama!
NAPRAVITE EKSPERIMENT NPR. DVOJICA LJUDI NEKA ZATRAZE POMOC PREGLED I SAVJET U BOLNICI I NEKA IH HOSPITALIZIRAJU PA JEDAN OD NJIH NEKA BUDE PROSJECNI GRADNJANIN SA SLABIM PRIMANJIMA KOJI NEMA ZA GURNUTI U DZEP I NEMA ZA KESE A DRUGI NEKA BUDE NEKO KO CE DIJELITI I SAKOM I KAPOM PA SNIMITE I VIDITE RAZLIKU U OPHODJENJU SESTARA DOKTORA I SL. VRLO INTERESANTNO ZASTO NENAPRAVITI KAO NEKI MISTERIPOSJET PA DA SE STVARNA SLIKA POKAZE ALI DA NIKO NEZNA ZA TO PA CETE IMATI PRAVU SLIKU A NE OBLIJEPILI BOLNICU KOSEVO SA PLAKATIMA STOP KORUPCIJI I SL. A TAMO UZASSSSSSSSSS SVAKO KO UDJE VIDE VAS KAO $$$$$$
Mmmm jeko lik? Hot :)
KADA BI ZATVARALI SVE KORUMPIRANE KAO PRVO NEBI VAM U DRZAVI BILO DOKTORA NITI IJEDNOG ZDRAVSTVENOG RADNIKA A ZA SVE KORUMPIRANE TREBAO BI VAM ZATVOR VELICINE MEKSIKA PA OVDJE SU SVI KORUMPIRANI ALI ETO NAJVISE ME BOLI TO KAD MORAS DOKTORU KOJI TI JE JEDINI SPAS DATI PRVO KES PA DA BI VAS UOPCE SASLUSAO A DA NE GOVORIM O ONIM K.U.R.A.V.A.M.A MED.SESTRAMA PA TO TI JE SLJAM MOZES UMRIJETI NECE TI VODE DONJETI AKO PRIJE TOGA NISI GURNO U DJEP BAR PETOBANKU
DIVNO Poceli su sa guzice da rjesavaju problem. Hvataju male ribe. Da nema korupcije i kriminala u vrhovima vlasti 100% bi korupcija skoro nestala u svim djelovima drzavnih institucija. Jer kada ti ne cinis kriminal, ne dozvoljavas ni onome ispod sebe da to cini.
DRZAVA Z(laj)A COVJEKA
Jesu li stvarno? Koja je kazna?
Kakva prijava korupcije, kakvo sankcionisanje? Ko npr. danas jos spominje Nedzada Brankovica, koji u miru i rahatluku uziva blagodeti svog ober lopovluka? Niko, a taj je, uz a taj je drzavu pokro ko niko ziv.
stani malo da ovo analiziramo...... ma JNA je cetvrta sila u evropi, posle UK, Francuske, Njemacke, Italije, Spanije, Svedske, Ukraine, Bjelorusije stani malo, koliko jos ima drzava u Evropi? :D gurbeti ste vi, tito vas naucio da budete gurbeti praznoglavi :D
kad ce te osuditi lagundziju i damceta za igranje reketa po sarajevu,sve su opuhali.........
MI SMO DNOOOO DNAAAAAA DRŽAVA !!!!!
ma je.beš korupciju nek nama nije ništa c c c...
Osudjeni su vecinom iz Zenice , prvenstveno jer kradu drva.. ali i druge blagodati... K\'o šumari iz RS, k\'o Zeničani - ode drvo bez pogovora :( Branite Aleju i Wills ! uzece sve Zeničani !
Nakon smrti bivšeg premijera je ostalo 30 miliona KM nasljedstva a nisu ga toliko prozivali. Koliko su onda teški ovi što ih svakodnevno prozivaju ... Šta je sa Lepim Canetom koliko je samo on težak?
STA BI SA LAGUMDZIOM I KOMPANIJOM ZA MILIONSKO MITO?EH STO CE SE TEK SADA NAHAPATI I NAREKETIRATI.ZIVJELA DRZAVA ZA COVJEKA!
Od kako se CCI uhvatio u koštac sa borbom protiv korupcije, ova prica je aktulizirana. Nadamo se da to predstavlja pomak nabolje i da će sudovi konacno početi raditi svoj posao...