Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i treba sta je se klosara nakotilo da bi te ubilo za cenera.
Bio bi zanimljiv podatak koliko onih koji su bili u ratu je predalo “sve” što je imalo
mene bi sramota samog sebe bilo da nosim pistolj...ne bojim se turbo folk bildera i stranackih narkomana...a ako zatreba...sve oko mene pa i sadrzaje iz kontejnera mogu upotrijebiti sa samoodbranu... bivsi izvidjac u jna i bivsi diverzant armije BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad sam bio mali, cigan nam provalio u kucu, pokupio svo zlato i kroz prozor izletio i sve su to roditelji moji vidjeli. Dodje policajac kaze "Da ste ga samo ogrebali vise bi vi imali problema nego on sad". LEGALIZOVATI UBIJANJE ULJEZA U ODBRANI POSJEDA I ZIVOTA ODMAH
U Americkim jicama ima preko 500 miliona cijevi, pa normalno je da ce se ponekad desiti i masakr.
Doktorica Todorović namjerno Laze i siri dezinformacije. Tesko mi je povjerovati da neko ko radi direktno na odobravanju ne zna o čemu prica. Osoba koja ode u policiju i izjasni se da je u strahu i da se boji za svoj zivot i da zbog toga zeli oruzje - automatski se odbija. Jer je to predumisljaj. Ne znam moze li se detaljnije i duze pisati o tome ovdje. Ali to je klasična dezinformacija. Takodjer i ovo oko nasljedjivanja veze nema s vezom. Apsolutno i potpuno pogrwsno ja ne znam sta je ovo
tesko je procijeniti mentalno stanje samo za 10-20 min razgovora
Imati oruzje danas je stvar kulture, to najozbiljnije mislim, znamo gdje zivimo
Nista cudno s obzirom na sigurnosnu situaciju u KS otkad Trojka vlada.Divlji zapad.
Džaba ti sve dozvole i svi papiri kad ga ne smiješ koristiti za samoodbranu...
sto ne bi smio? Ko god ti udje u kucu imas ga pravo ubiti. Imas na netflixu hrpa primjera
Prilično negativan tekst za one koji legalno posjeduju ili razmišljaju da legalno nabave naoružanje. Nisu problem legalno napružane osobe. Ako bi istražili, došli bi i do stvarnih odgovora na pitanje:" koliko je ubistava ili ranjavanja na području Bosne i Hercegovine bilo od strane osoba koje legalno posjeduju oružje?" Odgovor bi vas iznenadio. To je zanemariv broj u odnosu na napade ili korištenje nelegalnog oružja.
Opšte je poznato da su najmirnije osobe, osobe koje teže ka deeskalaciji upravo oni koji su prošli obuku, kako teorijsku tako i praktičnu, jer takvi kandidati su vrlo dobro upoznati i svjesni šta je oružje, koje su sankcije i šta možeš napraviti sa oružjem, odnosno kakve konsekvence upotreba oružja nosi sa sobom u različitim situacijama. Hvala lijepo i samo legalno. ;)
pa kad malo bolje pogledas sve budale i imaju dozvole za oružije i kriminalci sad vi s kontajte ko je tu lud
Naši zakoni su teško sranje. Neka ti lopov upadne u vlastiti stan ili kuću ne smiješ mu ništa, čak ni fizički udarit. Ako samo izvadiš vatreno oružje prijeti ti kazna i oduzimanje dozvole. Jedino što možes uradit je pozvat policiju i čekat, a do tad te lopov 10 puta ubio i opljačko.
Dozvola za oruzje kaze da je za 'samoodbranu:". Znaci ako provali kucu i fino kulturno krade a ne napada te ne smijes pucati u njega. Mozes galamiti "mars mars". Ne smijes ga tuci, pucati u njega i slicno. Problem je u tome sto niko ne zna da li je on tebe fizicki napao, a mrtva usta ne govore.
Doticni gospodin sa slike nepravilno drzi po svemu sudeci najvjerovatnije Glock.
Svaka srpska kuća ima oružja za desetinu.Potrebno je napraviti neki balans.
Mi smo svi budale cim smo dopustili da nas ovi političari gaze.Makar nam daj da se naoružamo😜🤣
Najnestabilnija nacija na dunjaluku. Zamisli das takvima oruzje…
Beskrupuloznost sda generala Lende i blokada tj.ostanak ajana uz Gradačca jos 4 godine zbog korupcije Alića, Suljkanovica i Puzica u korist Sda je DOKAZ da je Sda kočila formiranje federalne vlasti zadnje 4 godine. Dakle, price o blokadi Hdz su demaskirane blokadom Lende i sda koruptivne klike.
Bog je stvorio ljude, Samuel Colt ih je učinio jednakim... Prema tome, ovo nije rizik, nego zdrav razum - kakvi idioti hodaju ulicama...