Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skandalozno. Država je obezbijedila sve uslove za normalan i život dostojan čovjeka. Stvarno ne razumijem naš narod, pored ovakvog blagostanja oni bi u EU!? o.O
Na Zapadu podnosenje Azila za Tz.Bosance mislim na one iz RS: nazivaju odron Srba na Evropu.Mislim da Bosnjaci nemaju razlog da cine tako nesto jer imaju losa iskustva iz 92/95. Sada je odron ORTODOXA na Evropu sto pokazuje podatak za zadnjih 9.mjeseci u Njemacku je doselilo 150 000 Grka sto samo po sebi ovori kome je lose nema na Mudima Meda nema Tite nema JUGOSLAVIJE da Uhljupi mogu da uzivaju zato traze Azile po EU.sramote drzavu i njene Narode.
Ima li koji srbin sa debelom k.urcinom kad mi ga zabije da vrisnem ovaj moj arap nemoze nista
i jab u svecku cujem da tamo dobro placaju jebacinu
odo ja u Tursku u azil jer vele da je to zemlja poleta i zaleta!
sad bosnjacki sehidi dosli do naknadne pameti pa bi i oni u neutralnu kraljevinu Svecku... ne mere vise, prekasno, sad vam ne preostaje nista drugo nego boriti se za \"bosansko proljece\", pobjedu islamistickog Muslimanskog bratstva i izgradnju famoznog HILAFETA !
Ni broja ni procenta. Samo \"sve više\". I dva-tri su \"sve više\".
Idite idite Srbi primice vas makar Kambodza.Samo napustite BiH i sa srecom.Zaista vam zelim svu srecu i da nadjete novu Ravnu Goru ,konje da im mozete iscupati rep i napraviti gusle .Sve da dobijete evo poslacu i ja najmanje desetorici za karte -samo napustajte BiH.Ma nije ona za vas taj tamni vilajet a vi nebeski narod.Sa srecom !!!!
Srbi ...pa gdje cete ljudi,zar niste sretni u vasoj \"rs\" hahahahahah
srpska posla,ponovo varaju naivne bošnjake!
Bosnjaci, nek trazite azil u Turskoj, cujem da je to neka svijetska sila.