Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da se urednik ovog sajta i svi mi bavimo pitanjima kakva je situacija u Rep. Srpskoj i da se čeka što gora i teža vijest iz RS da je objavi, kao da je u Federaciji sve odlično i ništa od toga nema. Nema veze što ja nemam samo neka moj komšija ima manje, što kaže naš narod na drugom vidi buvu a na sebi ne vidi usranog medvjeda. Svi smo mi u istim g*vnima i kad to shvatimo onda će nam biti bolje svima bolje
Jad , čemer i tuga za cijelu BiH, pa tek onda za oba entiteta. Ali neka, nije mi zao ni jednih, ni drugih, ni trecih-svi se drze svojih nacionalnih torova kojim rukovode, blago receno lopovi i mafija, ne nacionalisti. Da nije tragicno bilo bi komicno. Sada da se organizira neka anketa na cijeloj teritoriji BiH svako bi branio svoje, bez obzira na prazan džep i tanjir. Kakav narod takva i vlast!
tako je! oni po svjetskim koledzima, dok drugi besposleni i nepismeni tipkaju po ovim komentarima.
Al zato naši politicari imaju sve veca primanja i njihova dijeca idu na koledže širom svijeta.
ovo je laz. moja djeca sve bogatija i bogatija. evo, mali mi se skucio namirio i hoce da se zeni.
djeco moja za sta su vam se baaabe borile?! bas su se izborili!
Tuga, jad i cemer!....Al\' sreca njihova da su u blizini bogata i prosperitetna mjesta poput Olova, BanOvica, Zavidovica, Maglaja itd itd...ne kaze se dzaba- \"sreca u nesreci!
Nije sve veći broj siromašne djece u Republici Srpskoj, niti je sve veći broj siromašne djece u Federaciji nego je sve veći broj siromašne djece u BOSNI I HERCEGOVNI !!!!!
Ma nije ovo bitno. bitno je sto je polumjesec bio pored zastave BIH na prenosu utakmice bih portugal.