Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebo ja mater organizatoru kao i izvodjacima radova, pa koji ste vi idioti to je nevjerovatno, umjesto da se sve rijesilo sinoc, jer je danas neradni dan oni nasli u Ponedeljak, da istjeruju ljude iz kuca i stanova u gluho doba noci, e izaso bih mu ja al' u kurcu, *** oh otac nesposobni, da hoce riknut da odemo svi u ***
Smiri se!! Imamo profesionalce na djelu hahaha vjeruj u njih!! :)
Ti potpisi da ostajes na svoju odgovornost
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
BOMBU ODNIJETI DO PARLAMENTA I SLUČAJNO JE AKTIVIRATI !
...joooj da su srbi imali mozga k'o što nisu trebali su samo najavit da je otkrivena atomska u koritu miljacke pa fino evakuisati grad pa ga ondak pod okriljem noći lijepo i natenane zauzet'...avaj...!?
Nek im je sa srecom :)
AAAAAAA EVO IZGINUSMO SVI PUKLA BOMBA AAAA
Sad ce Danis Tanovic snimit film "sakupljaci bombi" dolaze cige da nose, u iducu nedjelju na auto pijaci bombica samo 15KM
Jeste li budni veceras :) :) bummmmmm...
Kad večeras lopovi krenu u akciju. Ova evakuacija zbog bombe im je dar s neba.
Bummmm!
sve sam cuo i vidio al jos nisam da civilna zastita demontira eksplozivna sredstva :) mozda je do mene jbg :)
gle da dodam nisam nesto citao puno al vidi slika po portalima otkrili je da se sunca hahaha koji genijalci :D
Koliko ima treba vremena da otklone bombu na kraju će je cigani odnijeti.
Kraljevska Porodica i NjV izdali NAJOŠTRIJE UPOZORENJE IKADA: navodna bomba iz II svj. rata u centru Sarajeva predstavlja očitu kulminaciju rituala zlih jezuitskih manijaka i njihove pete kolone - tzv. Sarajevo film festivala (u znaku br.13 - zbirovi cifara u datumima rođenja i godinama starosti glavnih gostiju, i dr.) te ritualne utakmice koja mu je prethodila (u znaku broja 13 - zbir cifara datuma, vremena početka, i dr.): bomba je pronađena baš na "OKULTNI" datum 17/8/2013 (zbira 13!) i treba biti izmještena tj. uništena opet na OKULTNI datum 26/8/2013 (zbira 13!) kao KRVAVI VATROMET U ZNAK OKONČANJA "FESTIVALA"!!; pozvali patriote da se suproststave i (npr. promjenom datuma i vremena u "neokultne") sabotiraju ovaj OČIT POKUŠAJ JEZUITA DA IZVEDU KRVAVI RITUAL PRINOŠENJA LJUDSKIH ŽRTAVA nakon što im to nije uspjelo 6/6/2013 (zbirova 6/6/6)i imajući u vidu dugu historiju okultnih zvjerstava u Bosni.. http://www.facebook.com/BosanskaKraljevskaPorodica http://secret.theroyalsociety.eu
Brzina je to :D ... ja i zaboravio na ovo ahahahaha kad je to bilo, konta normalan čovjek davno riješeno. Treba nam 20 dana da je pomjerimo s jednog, na drugo mjesto... Koliko bi nam trebalo da napravimo novu takvu ne smijem ni da zamišljam.
možda će je uništiti za novu godinu ,da bi uštedjeli na vatrometu
https://www.facebook.com/Dresovizaraju Najjeftiniji i najkvalitetniji dresovi u BIH Obradujte sebe i kupite sebi Komplet za 50 KM Sve za raju , uskoro nagradna igra ..pratite nas !!
ti si očajan.
Zivi bili pa vidjeli.
marijuana2 se bas iznervira :) ono posteno:) valjda ce proci sve kako treba,tu sam i ja u blizini,jos i sirene ce upaliti.