Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idioti. Za svaku manifestaciju kratko se ulice zatvaraju i opet otvaraju, samo zbog ovih morona čitav dan grad u blokadi.
Tako je bilo i 2. marta 1992.
Pa nije to zbog njih, nego zbog takvih poput tebe. Sta se pravis blesav?
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
gledaj drotova...na nas rvi armije BiH su bacali bojne otrove...a ove cuvaju ko bracu rodjenu...
Kerovi je li ?
Drasko rece nema povorke u Banja Luci, tako i ostade. Kod nas moze sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sretno vam bilo ..🌈
daBogda svi pokrepali od kuge
Bitno je djeci od malih nogu govorit da je ovo bolest i rješit će se i ovih bolešćina
Svi smo derpaši čim smo dopustili da nas taslače Bake i Dodik 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈
Čime se ovi bolesnici ponose, zdravi i normalni se stide.
Vidi Đeme pedera!
Medicina je smeće, ne može izliječiti ove jadne ljude, ne može iskorjeniti opasne bolešćure, ne može pobijediti običnu prehladu, ne može riješiti sijedu kosu, ali mogu te poslati u apoteku po bombone i pod nož bez ikakve garancije i odgovornosti bilo koga
Nikakav zakon o istospolnom parnerstvu ne donositi i suprostaviti se da mogu usvajati djecu. Zapitajmo se gdje to vodi, kako društvo mi to hoćemo.
Namjerno su organizovali ovu paradu sramote u vrijeme održavanja SFF-a kako bi skrenuli pažnju na sebe a umanjili značaj SFF-a, i blokadama grada onemogučili brojne turiste da se ne mogu slobodno kretati gradom, čime nanose ogromnu štetu cijelom gradu a i BiH.
Do danas sam bio neutralan, pa sam silom okolnosti morao u grad, ženu da odvezem na posao, a dijete dedi i Nani. Od danas vas mrzim, ne zbog vaše orjentacije, već zbog blokiranja grada i tog nasilnog nametanja. Pretjerali ste, ne moram u EU
Slika br. 1 pobjedila, 👈, :))
Ako je Sarajevo toliko otvoren grad zasto ne organizuju bez blokiranja grada, zasto zbog 10-15 nasilnika moraju svi da ispaštaju, pa postoji zatvorska kazna za fizičko nasilje
Mediji ovom događaju nebi uopšte trebali pridavati pažnju, naprotiv oni se takmiče ko će više promovisati ovo terorisanje građana, blokadama grada i ugrožavanjem slobode kretanja.
Hoćemo paradu ponosa sa sloganom "otpor normalnih iz centra".
Jednaka prava za manjine ne znaci manje prava za vas. Nije to pita.