Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to hodocasce nego teferic koji nema veze s Islamom
@KomentatorTerminator ...prvo procitam kako se bosnajci smiju hrvatima jer su vidjeli gospu..onda procitam kako je ajvaz dedo molitvom rascjepio stjenu i potekla voda???....ustinite me da ne sanjam?....:)
Hadž je hodočašće svevišnjem Allahu, dužnost i obaveza svakog muslimana. Čuj Hadž teferić...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ni Turci ne mogu da veruju da postoji neki narod koji su bili pod njihovom okupacijom, da toliko moze toliko da zavoli tog istog okupatora. Stokholmski sindrom, ali na sterodima.
@Miniii Joj da kralj Tvrle ustane i sasece tu tvoju pametnu glavicu.
BH Talibani ismijavaju Međugorje a šute kad je ovo u pitanju
dzaba se kaurite
Euzubillah minešejtan niradžim.
prije 509 godina je Prusac imao vodovod i kupatila u kućama, prije Pariza i Londona...
Ajvatovica je novotarija,ali Bosnjaci nemojte se ismijavati i ponizavati Ajvatovicu.Zasto se pravoslavci ne ismijavaju sa svojim manastirom Ostrog a to je cist paganizam,ko bajagi idu u Ostrog jer lijeci bolesne a pravoslavci taj Ostrog postuju i vjeruju da cini cuda.
Bolje bi vam bilo da svoje okupljanje održite ove godine pred VSTV ili pred centralom "šestorke" nema od ilaksnja ništa ako dopuštate da vas guze svaki dan 200.000 puta
U islamu ne postoji nešto sto se zove dovište.
Ljudi sve je moguce
Biće raznih zastava i barjaka, samo zastave sa ljiljanima nema 😁. Zaklinju se šatro u ljiljane ali kad su ova druženje sa Turcima u pitanju, tada ne nose ljiljane.
❤❤❤💚❤❤❤
I onda da neko rekne Tito je bijo dobar, ovo, ovo... bijo dobar ukurcu ... nismo smjeli ovako jahati.
Pocerat cu i ja dzogata i dva tetejca za pas metnut
Lakse je vjerovati nego uloziti trud i raditi.!
Eto i Nasera!