Franjo Topić
0
"Sve se vrti oko fotelja"
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja ljigava bezličnost.
@Kenj-kenj Kenj, kenj...
Di ima ministarstvo bez fotelja? http://www.youtube.com/watch?v=KFO4vcxoc0I haha sojic legenda :D
@suvje pa vjera ti je najveca politika i biznis ;)
-@Eto Franjo........ mi mismo znali dok nam ti nerece,da se ne vrte oko Covine gospoje.
Nijema i ravnodušna jegulja u bošnjačkom ukrasnom akvariju.
kad Topić progovori, da neznam da je svećenik uvijek bi dvojio ili je političar ili jebiznismen. Uvjek priča o parama i politici. Križ i evanjđelje vrlo rijetko spomene pa čak rjeđe nego obični seoski prakanatur. Sve u svemu najobičniji uvlakač. Za svako društvo ima priču, naravno šljiva bi uvjek trebala biti u njegovom.
ne serite bzv , topic je kralj za ove politicke ublehe i krvopije koje su danas kao i u prošlosti prali mozgove narodu u bih.
jadni galileo je mislio da se sve vrti oko sunca
Ko bi rekao da se SDP bori za fotelje? Ma nisu oni takvi, to je njima \"slučajno\"...
Dzaba tebi i glasanje i izbori kad je odredjeni broj fotelja odredjenim ljudima ustavom zagarantovan... moze se glasat na izborima jos 100 godina, dzaba kad je nama drzava nakaradna, sve ce ostati isto...
duvaj ga purgeru!!
@Krmak glab glab
Koji pateticni luzer. Kako bi ti kuko i palamudio da te multietnicari skinu sa gomile reklamno multietnickih budzeta i fondova :)))) vidio bi onda ugrozbe Hrvata. Haj ne kenjaj profesore i uhvati se svog posla ...
sega ovaj. kao da to gradjani ne znaju. Gradjanima je ocigledno sve jedno ko ih vodi u gori zivot pa zato nema reakcija .Nama je svima ljepo i sve je divno. Bosna mora da bude protektorat narednih 200 godina. Nemamo mi politicara kod nas su samo lopovi 95 % !!!!