Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slobodno mozete napisati da je Munira najviše zaslužna za to...al jos bošnjo zna samo za loše kod svoga...
Bosnjo i dalje spava!
27. juna 1992. godine su pripadnici srpske vojne formacije "Osvetnici" zatvorili oko 70 bošnjačkih civila u porodičnu kuću Mehe Aljića i žive ih zapalili. Među osobama koje su žive zapaljene uglavnom su bile žene djeca i starije osobe, a najmlađa osoba je bilo dijete staro dva dana. Jedina osoba koja je preživjela ovaj zločin je Zehra Turjačanin koja je svjedočila pred Medjunarodnim sudom. Taj entitet ne smije da postoji !
Samo mogu reći, inšAllah ti ljudi su sehidi i neka ima je većni dzenet Firduz. A za nove generacije i starije, nemojte ko dede i nane da dozvolimo da zaboravimo genocid u Foči i Goražde za vrijeme Drugog svjetskog rata i da iz kolektiva negatori genocida i kolabricionisti izbrišu iz svijesti ovaj genocid.
Vjecno u nama ce ostati Srebrenica i genocid. Ali meni nece nikad biti jasno koja pametna glava je taj grad stavila u entitet koji je pocinio te sramotne stvari i genocid. U entitetu rs Srebrenica nije trebala biti.NIJE !!!!! Zamislite da u Njemackoj postoji dio gdje i dalje vladaju nacisti. Da li je to moguce. Pa nije. Samo u BiH je svaka morbidnost moguca.
pa potpisao i pristao Alija da tamo bude.
Sramotno je da se MMORIJAL GENOCIDA,zove nekakvim CENTROM
Sa obzirom na Dodika koji negira i cak i psuje genocid i kako se na srpskim slavljima velica genocid kao junastvo, ovo ne ne treba nikada zaboraviti.