Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba kad opet to niko nece kontrolisati.
nezz za vas al meni je ovo znak da ce za 2 godine jos vise ojacati bh blok
Ovo ce biti transparentno kao i javne objave proracuna. Zaheftaju na oglasnoj ploci 25 metara nekakvih brojki i slova i excel tabela, da se pucanstvo slobodno obrazuje u binarnom pismu. Ako tko sto razumije, aferim!
Ovi hebu ne vade, svaka čast
Nadam se da će to značiti da se i konkursi za v.d. direktore objavljuju nakon isteka mandata i da će biti transparentni.
Zasto se Skenderija ne obnavlja..JEL SCC I BBBI SDA firme ce osjetiti pad prometa...
Bravo. Samo transparentno. Primjer svima ako zelimo da napredujemo u EU. Gradite drzavu a ne mahalu gdje je SDA najvece ostvarenje kad se prodaju najbolje lokacije u gradu HDZ SDA investitorima koji svakodnevno zakidaju drzavu i radnike na sve nacine.
Prodajem krompir kilo marka