Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislite sve dvorane Skenderije očišćene zbog otapanja snijega!
@commi 065/653-213 na ovaj broj commija mozete da dobijete evo pa ga j.e.b.i.t.e
@ commi stvarno si bolestan , dosadniji si od tvoje stare sinoć i za tvoju informaciju nije englez ,neostavljam komantare često ali kada god krenem citati komentare uvijek nesto pametiš ,vidim da sport nekomentarišeš pa pretpostavljam da si neka tetkica
@ commi s.e.r.e.m. ti se usta idi pa komentiraj kako ti staru k.a.r.a.j.u dosadan si popusti malo
na vrijeme ste ocistili, svaka cast
Neprilike su otklonjene. To bi značilo i da je krov na ledenoj dvorani popravljen. Sram i stid da ih bude, hvale se uspjehom što su uspjeli dokrajčiti jedan od simbola grada. Bruka.
Pisete kao da je za pohvalu, a ne za obavezu to sto su ociscene poslije 20 dana. Jok nisu trebali cistiti, trebali su cekati da se svaka srusi.
Nakon dvadeset dana,svaka čast!Gdje ste vi prije čistili?
prvi