Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidiš instagram Fikreta te pogledaš ove nesretne ljude...pa ti vidi gdje živimo i kakvo društvo promovišemo buducim naraštajima...
Pogledajte nacionalisti, glad ne pita ko je kakve vjere!!!
Samo nek Fadil ne ide u fasungu jeb... ce nas opet :D
Samo nek Fadil ne ide u fasungu jeb... ce nas opet :D
Spasimo ugled naših aga i begova, naših ponosnih nana i djedova, da ne stoje u redu oborenog pogleda čekajući na komad hljeba i tanjir graha! Ukinuti te sramne javne, narodne kuhinje! Moguće je! Jednostavno je, samo treba htjeti. Pokušajmo bar spasiti čast i ugled svakom našem građaninu i vratiti mu dostojanstvo koje zaslužuje.
Preimenujmo ovaj sramni naziv po ugledu na “spitex” ili dostavu obroka na kućnu adresu bolesnim, starim i nemoćnim osobama, a radno sposobnim ovisnicima tih usluga omogućiti zaposlenje u vidu dostavljača, kuhara, njegovatelja i slično.
Od tog gradskog buđzeta mora se povećati prihod i dati mogućnost zapošljavanja i djelovati na povećaju kupovne moći stanovništva i zalagati se za potpuno ukidanje javnih, narodnih kuhinja!
Ovo je realnost u 23%
Klix me suspendovao do 20.01.2022?! Zasto? Pojma nemam. Kao sto vecina zna moji komentari su uvjek bili iskreni i umjereni. Ne trpim cenzuru niciju pa necu ni Kixovu. Zelio bih se oprostiti od svih vas i onih razumnij i onih koji namjerno propagiraju mrznju i neorijateljstvo. Ja se vise necu pojaviti na Klixu Alpak
U ime svih ovih gladnih ljudi, bilo koje vjere i nacije,*ebem političarima od prvog, do 231og koljena. Pa jel' imate imalo obraza i stida, *ebem vam i mamu i tatu, kad' takve debile rodiše. Goveda jedna usrana.
hajmo dijaspora vadite creditne kartice
Tuga narode!
Žao mi je onih koji stvarno ne mogu i njima treba omogućiti i tri obroka dnevno, ali oni koji mogu raditi morali bi sami zaraditi za osnovne životne potrebe.
Mislim da je bitnije da rijesimo izborni zakon i sta cemo sa rs-om
Nemojte ni slucajno izaci i protestvovati
SDA jer nOrod znO!
Tri tora, lažni patriotizam i narodne kuhinje