Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na slikama je smuk, neotrovna i jako korisna zmija. Inače poptuno bezopasna, mogli ste je rukom iznijeti van, a ne ubiti. Divljaci.
@TeZeee Upravo tako. Smuk je totalno bezopasan.
na slikama je smuk bjelica. privucena je ovim rusevnim objektima u kojima zive glodari (misevi;pacovi,puhovi itd) koji su joj glavni na jelovniku. dakle bolje ova zmija koja tamani miseve nego misevi koji sire razne zaraze i bolesti. ovi hrabri ljudi su motkom ubili neotrovnicu koja jede miseve i koja je potpuno bezopasna za covjeka. svaka cast. ako smeta bar je odnesite u vreci i pustite u divljinu. kakva smo mi seljacka drzava cccc
Auuuu, ja opasnih zmija. Sve uslikane zmije tamane stetocine oko kuca. Ali neka ste vi nju parmakom u vugla.
daj žičaru
Najveće leglo zmija je u predsjedništvu, parlamentu i stranačkim centralama 🐍👔🐍👔🐍👔
Zmiuga i zmiuga loma.
Zmiuga i zmiuga loma.
Poskoci, šarke, uskoci, ajduci... jah neidite mimo Kozju ćupriju !!!
Poskoci, šarke, usjoci, ajduci... jah neidite mimo Kozju ćupriju !!!
Zato je sekretar MZ Soukbunar on nista ne zna nista nevidi nista nije u njegovoj nadleznosti... 5 napustenih kuca koje su prasuma i eto odakle zmije
Ulaze u tudje kuće i zgrade! To mogu samo bit srpske zmije
Pa normalno da ce se pojaviti zmije kad je trava na grbavici visoka do pasa.
To su pripadnici 'ercegovackog HVO-a.
Zato se na đurđevdan oko kuće pale stare krpe pa nema zmija cjelu godinu.😁
a tek kad pocnu guje izlazit...
Ja sam skoro dvije sarke ubio koseci travu, dobro me nije ujela jedna jer je za malo nisam uhvatio u ruku cupajuci travu rukama, sreca pa je spavala i ja sam na vrijeme opazio, al par centi od njene glave.
I da te ujela ko joj je kriv.