Komentari (334)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu sliku cu da uokvirim i konacno zamjenim Titovu.....
..u gro planu. Još ću zastavu da izvezem da mi stoji na balkonu.
@emirolini Toliko dobrog su ti donijeli, treba da te stid tako pisati...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Moze izaci 100 clanaka, 50 dokumentaraca o obmanama i prevarama gore imenovanih. Moze se dokazati 100 falsifikovanih diploma, korupcija, nepotizam, podobnost. Dovoljno je samo jedno razmatranje revizije tuzbe i Bakir je opet heroj nacije. I Dodik nek kontrira Bakiru pa da se vidimo u oktobru 2018. sa pricom: "Narod uvijek za iste glasa". I treba tako, nisu oni problem, oni su se snasli, mi smo govna.
nu! vidju kršnijeh momaka!
Joj gledaj ekipe... prejaki su majke mi :D
Jel ovaj deno konobar?
Kako tako ružno pišete o ljudima koji nas jasno vode ka Euro-Atlanskom putu, svi ovi na naslovnoj ove rubrike su do sad pokazali kako se radi bez greške. Zbog portalskih potraživanjima za klikom dešavaju se razbo razne dezinformacije a kao atraktivna vijest s slikom ljudi koji su istinske patriote. Sram da vas bude mislim na KliX
Posto Covic i HDZ podrzavaju nastavk genocida i sprecavaju zrtve da traze pravdu pred iCJ, HDZ i Covic trebaju biti smatrani kao dio udruzenog zlocinackog poduhvata zajedno sa strankam iz TZV RS. Zbog toga ni po koju cijenu SE NE SMIJE MJENAJATI IZBORNI ZAKON, JER CEMO DOCI U POZICIJU DA HDZ I RS SRUSE BOSANSKU DRZAVU.
Jos samo Covic nedostaje na slici da bi "velicanstvena sedmorka" bila kompletna. Izgledaju kao superjunaci iz neke parodije. Jedan je kickass, drugi je smartass, treci je fartass, cetvrti je talkingass, peti ...
Samo ih dobro pogledaj te pravi kafanski štrumfovi i štrumfeta ...ti dam ti dam ti dam
Takoooo Klix! Nista drugo samo fakti,samo kako jeste.Imate narednih godinu da ih prozivate za sve sto nisu uradili,samo ako budete smjeli...pardon,'htjeli'... ;)
Cim gro glasackog tijela predje na portale sa RTRSa, FTVa, OBNa i ini, imacemo nadu u bolje sutra 😛
USTAJTE VI ZEMALJSKO ROBLJE
Ma sva su ova djubrad u talu vjerujte. Mrze se preko medija, pljuju i vrijedjaju dok ispod stola lopatom lovu zgrcu pa kasnije u kafani zajedno raspodjeljuju.
Sramite se klixovci, stavljate Bakira i Fadila u ravan sa ovim rusiteljima drzave. SRAMITE SE... zato kod nas i jeste ovakva situacija kakva jeste, jer se nasjelo na spinovanja komsija da su svi isti, da su svi krivi itd... nikad se nemogu i nesmiju izjednacavat borci za drzavu BiH i rusitelji drzave.
You are special kind of stupid, aren't you???
1 pokusaj majorizacije jednog naroda od strane SDA 2 manipulacija popisom u svrhu majorizacije druga dva naroda od strane SDA 3 odgovor RS-a na majorizaciju jednog naroda od strane SDA 4 opet SDA 5. odgovor RS-a na majorizaciju naroda od strane SDA (a inace bi se slavilo kao i do sada, neprimjetno) Bakir bi da napravi ID ovde, a da on bude seik a svi ispod njega na njegovoj milosti. Dok god se normalni dio Bosnjaka ne rijesi ovog radikalnog sljama, nema naprijed. #1
#2 To moraju uraditi Bosnjaci sami, jer bilo ko drugi da krene, Abu-Bakir bi poistovijetio sebe i sve Bosnjake, i to bi bio napad na Bosnjake i Islam. Kada bi se samo, svako svog sljama rijesio... gdje bi nam bio kraj.
@Mujo Traktorista Hajde cedo fataj se noge... idi prati sta ti je Dodik radio po Rusiji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je Covic pisao Hagu u smislu podrske cetnickim zlocincima i sprecavanja dalje Revizije tuzbe, onda je HDZ dio udruzenog zlocinackog plana bio i ostao i NI PO KOJU CIJENU SE NE SMIJE MJENJATI IZBORNI ZAKON, JERE CE SE DESITI ISTO KAO SA CIK-OM, I REVIZIJOM. U tom slucaju SDP je u pravu, trebaju svi grdjani birati svakog clana predsjednistavb ne samo nacionalisticke fasiticke stranke.