Najnovije istraživanje
0
Svaki građanin BiH dužan oko 850 eura
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje Koliko je država dužna građanima? Plate? Štednja? Restitucija? Uplate radnog staža???
JA SAM DUZAN SAMO BOGU DUSU I ZENAMA QURAZ
ja mislio ti se fakat zezas, kad ono ti tupav k\'o balvan. prvo, od sadake nikome nije krenulo nabolje. dok sam ne zaradis, nema tu sta da krene samo. drugo, zasto bi neko ko nema duga izvlacio ove sto su se zaduzili? trece, sve i da te pare odu tamo, zna se ko bi ih pokupio. cetvrto, svi bi odmah se pozaduzivali opet. peto...ima li kakva vecernja skola tako kod tebe? evo ja cu ti platiti casove.
Ovo je prava glupost. Ja nisam nikome duzan, a znam pouzdano ogroman krug ljudi oko sebe koji takodjer nikome nista ne duguju. Procenat ide na one sto se zavale u basnoslovne kredite.
To istraživanje nije tačno. Jedino ako država nameće nešto da se duguje.
Vrlo je mali broj porodica u Bosni koje nemaju nekog u inostranstvu, a kad bi bili bez duga mozda bi onda konacno krenulo s bosanskohercegovackom privredom naprijed. Bez jake privrede nema ni politickog mira.
hahahaha.....dobar, dobar :D
850€??? Sto ne otvori vlada racun na koji mozemo iz inostranstva uplatiti novac za u iznosu duga clanova nasih porodica u Bosni, tako da budemo jedina drzava na svijetu bez duga? Nije za.j.e.b.a.n.c.i.j.a!
pa hajde daj, sta si se stisla :D
Bogami ja bi vam svima dala kolko sam dobrog srca,zao mi vas
da je dodo covjek ko sto nije, on bi to sve podmirio od sice sto nosa po dzepovima
Raja ima li ko da mi bude žirant treba mi 10.000 km.
Raja ima li ko da mi bude žirant treba mi 10.000 km.
\"Zaduženost stanovnika u BiH se ne može smatrati alarmantnom, ona je na sasvim prihvatljivom nivou i postoji još mnogo prostora za zaduživanje\", rekao je Bajić. kakva izjava!!!
nevjerujem!