Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po ovim dokumentima nekad bi se moglo zakljuciti da samo napredna drzava
U drugim dezavama ovo postoji vec jedno desetak godina.
Bitno je samo da se naplati građanima!
uf, yebi se tamo sad neću nikad dokumenta, nikad neću dokumenta izvaditi :D
"_U okviru projekta finansiranog sredstvima IPA 2010 IDDEEA trenutno radi na uvođenju korištenja elektronskih usluga za građane BiH putem portala nadležnih organa." Za BiH građane je sunce još jako daleko. Projekt je finansiran 2010 g., a sad je 2015. g.? Naši rade neke sićušne sitnice koje su uslov za ulazak u EU, a ne ispunjavaju osnovne uslove i svakim danom se udljavamo kilometrskim koracima unazad, od Evrope. Imam osjećaj kao da naše vlasti ne žele da BiH uđe u EU, pa sve čine da se što više udalje od nih. Ovo su samo neke sitnice koje oni pomiću da EU "zamažu oči". Ali ne sjede tamo glupaci, zaboravili su NAŠI pametnjakovići opstruisti.
ipak se nesto radi. mozda je ovo prvi korak ali samo tako nastavite
Hoćel' biti srpski, bošnjački i hrvatski potpis? Ako ne onda nek se hitno pokrene postupak povrede vitalnog nacionalnog interesa!
pedeseta licna od 1997
kad ce nam dedzal poceti cipove stavljati
virtualno smo sasvim savremena drzava
"Vijeće ministara BiH usvojilo je na posljednjoj sjednici informaciju Direkcije za evropske integracije o održavanju sastanka Pododbora za inovacije, informaciono društvo, socijalnu politiku i javno zdravstvo u okviru sedmog kruga sastanka pododbora zakazanog za 5. i 6. februara u Briselu." Pogledajte vi samo ovo, morao sam 3 puta pročitati da shvatim i naučim ko je šta usvojio, ko je kome šta predložio i gdje ko radi. Ovako se pare peru, milijardu odbora, organizacija, vijeća, sektora itd itd. da to više niko ne može raspetljati niti otkriti...
Sve potpisujte da nas belosvjetska bagra može kontrolisatai. Prodajte nas do kraja u roblje. Za sada samo samo kolonija.
svake 2 godine novi dokumenti-to nema ni u Africi :-(