{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Svaki fakultet u Sarajevu će za sebe odlučiti hoće li biti nastave

S
10.2.2012. u 13:59
0
141
Svaki fakultet u Sarajevu će za sebe odlučiti hoće li biti nastave
0
Svaki fakultet u Sarajevu će za sebe odlučiti hoće li biti nastave
Zgrada Rektorata Univerziteta u Sarajevu
U skladu sa preporukom Ministarstva obrazovanja i nauke Kantona Sarajevo od 09. februara 2012. godine, a zbog najave daljeg pogoršanja vremenskih prilika u narednom periodu, Univerzitet u Sarajevu preporučuje svim fakultetima i akademijama Sarajevskog univerziteta da svoj rad u narednoj sedmici (13. 02. – 17. 02. 2012.) prilagode vremenskim uvjetima.
U slučaju pogoršanja vremenskih uvjeta Univerzitet u Sarajevu preporučuje da se nastava i ispitni rokovi, te planirane aktivnosti vezane za studente prolongiraju do stvaranja normalnih uvjeta za odvijanje nastave i održavanje ispita, o čemu procjenu donose menadžmenti fakulteta/akademija Univerziteta u Sarajevu.

U ovom slučaju mendžmenti fakulteta/akademija Univerziteta trebaju postupati u skladu sa uputstvom koje je donio Kolegij rektora Univerziteta u Sarajevu 06. februara 2012. godine, a koje se nalazi na web stranici Univerziteta (www.unsa.ba).

Obavijest o prolongiranju aktivnosti vezanih za studente potrebno je postaviti na web stranice fakulteta/akademija Univerziteta, navodi se u saopćenju Univerziteta u Sarajevu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: