Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ramac je napisao/la: \"Bravo Nataša! Ali Bošnje svojima neće, pa mora netko.\" To je istina koju bo.san.ski mu.sli.ma.ni nikada nece priznati. Ako je priznaju ode status zrtve koja je nevina i samo se branila na koji se vade sve ove godine dok sprovode tiho protjerivanje ne-mu.sli.ma.na sa svojeg dijela teriotorija i mogli bi i odgovarati. Ali, priznali ili ne, zapadnim zemljama je odavno jasno s kim imaju posla i polako i oni dolaze na red da odgovaraju za ratne zlocine i te.r0.riz.am tj. vaha.b.izam. Vidis kako zabranjuju gradnju dzamija i bore s eprotiv islamiziranja EU? E prati dalje sta ce uraditi ;-)
Ma moze ona da prima kojeg hoce, ali tvoga GENOCIDNOG/SMRDLJIVOG nikad nece!
Lloyd=Pipo=AKADEMIK= ko zna još kako... aj sjaši više sa računara i nađi sebi nešto da guziš, zaposli se, idi na rekreaciju... NEVIĐENI KRETEN! Nataša Kandić je rospija koja prima od Mesića kojekakve hrvatske zahvalnice!
Eh, kad bi svi bili kao Natasa......
Lloyd, ne pretjeruj, molim te. samo jos da Kandicku klasiras kao neku \'fastisu\'. Prvo trebas razumjeti smisao njenih misli, pa da dajes odgovor na sve to. Sve ovo sto si ispisao je bilo u afektu, pa ti se moze oprostiti.
Inace mislim da je ova pronasla nacin da dobije finih donacija za par recenica sto svaka normalna osoba treba izgovoriti poslije horora kojeg su Srbi i Srbija napravila regiji.
NE, NE, SVAKA DRZAVA TREBA SUDITI ZLOCINCIMA KOJI SU POCINILI ZLOCIN NA NJENOM TERITORIJU! VELIKA RAZLIKA, A DA U SVAKOM SRBINU CUCI MALI CET*NIK I SAMO CEKA POGODAN MOMENT DA SE AKTIVIRA, TO NAJBOLJE OSLIKAVA NATASA SA OVOM PRICOM? STA SAD ZNACI SRBIJA TREBA MLADICU SUDITI, A ONA GA PLACALA I KOMANDOVALA MU DA PRAVI GENOCID SIROM BOSNE? KOJI BLESAV CLANAK I BLESAVA IZJAVA. PRESTANITE NAM ISPIRATI MOZAK POKUSAVAJUCI U NEKIM SRBIMA PRONACI ONO STO KOD NJIH NEMA.
Bravo Nataša! Ali Bošnje svojima neće, pa mora netko.