Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovi iz SDA hoce gradzansku drzavu gdje bi oni da donese sve odluke bez konsultacija sa ostala dva naroda. ovo se stalno dogadja zadnjih 20 godina i zato smo u situaciji kakvoj jesmo.
Nisi pročitao clanak UZP trolu
Ovaj 'problem' je bitan samo Klixu i Sarajevu dok u Mostaru o njemu niko ne govori. Mostar nije dužan nikome davati odlikovanja a ako SDA to želi može uraditi preko gradova i općina gdje sami čine vlast.
Manjono, mrsh u rvaCkuu
suknuka ga SDA HDZ i snsd-u
Velibor je dobio instrukcije od burle i njegove desne ruke covica da Ameri na smiju dobiti priznanje jer ih cekaju ,OBOJICU,jos vece sankcije..
Urafiti nešto na sramotu,to ovdje postala praksa
Udario brat na brata
Mostar je taoc ratno-profiterske, kladioničarske, reketaške i političke kvazikroatske mafije koja je spremna na sve samo da spriječi prosperitet duboko podijeljenog grada. Mostar je tako jedno divno mjesto, ima izuzetan turistički duh, klimu i građevine koje postoje 1000 godina. Mostar je jedan od dragulja Evrope.
Kordić poštuje slovo zakona. Salem na to nije navikao
glupa i podanička SDA...pa za zvanje počasnog gradjanina se mora dati IZUZETAN doprinos ljudima i samom gradu a šta su to ova dvojica dala...e moj Saleme...parazitu Bakirov!!!
zasto je skandalozno je li to sto HDZ ne zeli to ili sto sda podrzava .... na kraju krajeva pave cirkus bez potrebe a ono sto hdz radi i to sam ranije kazao je da lobira kod amera pa i kod eu u smislu spasavanja vojnika rajana citaj d.c. ...sto ovi dipl.dbijaju jer znaju tko je najveci krivac za stanje u bih sa dodikom... pametnom dosta .. ajd sve su to vnago i sdaihdz
Zabraniti sda hdz sds i snsd i da normalno zivimo! Ovo su defacto fasisticke stranke!
SDA ljige bi da nagrade Satlera i Nelsona - za šta? Valjda zato što su svo vrijeme radili za Čovićev izborni zakon i za nekažnjavanje Dodika. Ovo samo ukazuje na onaj ratni princip: ako u Beogradu nestane Coca cole, u Sarajevu će nestati vode. Riječju, ako Bošnji daš nokat a Hrvatu cijeli prst, Bošnjo će ti biti zahvalniji.
Ma dogovorila se bagra nacionalisticka iz SDA i HDZ samo da bi zadrzali stolice. Sjeme im se zatrlo
Svim građanima BiH želim sretan današnji praznik. 09. 01. treba proglasit svjetskim danom borbe protiv islamskog terorizma. A ovi mujage što im ide pjena na usta, nek se pelcuju protiv bjesnila.
javno se svadjaju a tajno se ljube njima haos i odgovara sto peije narod to shvati oni ce prije nestati sa politicke scene ali bojom se da je narod isuvise glup umoran i nezainteresovan da bi ista shvatio
Moramo razumjeti ove kriminalce, lopove, licemjele, lažove....moraju k€ njati, bliže se izbori. Najviše lažu Hurve i političari prije ... čina...
Ni manje države nit većih H0vana od vlasti. Baksuzi.