Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo tako,te nikakva opstrukcija i nametanje ne dolazi u obzir,ma odakle to dolazilo i bilo ko da tako neshto zeli trazi i hoce!Veliki pozdrav za\"REPUBLIKU SRPSKU\"i sav njen zivalj!!!
@vukovarac......to ko je donji cemo jos da vidimo....cuj donji i cuj utopiti u rs....sikter ba......ti koda si ercegovac sa adresom u Vukovaru !!!!!
@vukovar Znamo mi to dobro, i znamo veoma dobro koje osobe su sve te pare pokrali i sa njima cemo se veoma brzo obracunati. Isto vazi za one koji su profitirali od privatizacije, a danas firme i fabrike bleje prazne. Mimo toga, glupo je porediti nas Bosnjake sa Arapima koji (ni)su srusili blizance. Citav svijet zna da smo mi daleko od tog da budemo divljaci kao Talibani. Isto tako zahtjevamo da se Srpski narod obracuna sa svojim kriminalcima, pogotovo ovim gore na slici. Osim toga, jos uvijek smo ekonomski jaci od RS, jednom mjerom zahvaljujuci i Hrvatima. Onda dolazi Ustav na dnevni red. Nadam se odmah poslije izbora, i bez ijednog jedinog kriminalca koji je do sada obnasao funkciju. Svi cete polagati racune bagro. Najbolje vam je da se ne kandidujete na sljedecim izborima.
Znalac znaš onu kad bi baba bila djed imala bi onu stvar ustvari to su lijepe želje ali realnost je nešto drugo i što se prije probudite to bolje.Do 99 ste imali šansu poslije toga ste donji sve se poklopilo protiv vas rušenje blizankinja,dolazak putina i medvedeva.Koliko ste milijardi dobili da su ovi vaši znali mogli su od federacije napraviti švajcarsku i ekonomski utopiti rs u bih.Kako sad stvari stoji prije će se bih utopiti u rs.Sami pali sami se ubili.
Hade cobane od Laktasa.......koga ti zahebavas !!!! Ti i dijalog ......uostalom kako ga i imati sa krkanom tvog kalibra......al nicija nije do zore pa nece ni tvoja a onda ces morati poloziti ceh svojim ovcicama iz blentiteta koji bi dijalog ali eto on mrzi BiH i njen glavni grad Teheran..........sikter !!!!!
DRZAVNA IMOVINA BOSNE I HERCEGOVINE JE DRZAVNA IMOVINA SAMO DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE!!! NEMA PODJELE NA ENTITETE , TO BI BIO KRAJ DRZAVE BIH-E POSLIJE USVAJANJA ZAKONA O REFERENDUMU GENOCIDNE TVOREVINE KOJA PRIPREMA PODJELU DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE! SVA VOJNA I DRZAVNA IMOVINA PRIPADA DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI, OD TERITORIJA, NACIONALNIH PARKOVA, PRIRODNIH RESURSA, NAFTE, RUDNIKA, JEZERA, RIJEKA, PASNJAKA, SUMA, PECINA, INSITTUCIJA, MUZEJA, VJESRSKIH USTANOVA I BOGOMOLJA, MINISTARSTVA, EDUKATIVNIH INSTITUCIJA, HISTOIJSKIH BLAGODATI KO STECCI ITD, OPREZ, SRBIJA PREKO GENOCIDNE TVOREVINE TEZI DA SE PREPISE DRZAVNA I VOJNA IMOVINA ENTITETIMA! PO NIKAKVU CIJENU I NE VJERUJTE SRBIJI, OVA DANASNJA JE JOS GORA OD MILOSEVICEVE!!! TADIC JE LUTKICA SA OSMJEHOM NA LICU A USTVARI JE JEDAN LICEMJERNI RUSITELJ BiH-E!!! I RAZNJATOVIC ARKAN JE IMAO OSMJEH NA LICU AL JE ZNAO KLAT BOLJE NEGO IKO U EVROPI!!!!
hajmo onda prekinuti specijalne i paralelne veze...pusti šuplje natzie jedan.
potpisujem! ali dodat da je dodik usvojio u martu zakon o referendumu sto je samo put ka unistavanju bosne i hercegovine a ko hoce i dalje da vjeruje spriricu i dodiku samo nek nastavlja.......sve dok mu dodikova specijalna sluzba i vojska ne dodje na vrata ko sto su nazi radili jevrejima.....sipu, mup, tuzilastvo bih-e drze genocidasi a vi samo spavajte mirno dok vas dodik ne pocne hapsit i optuzivat.........jadni bosnjaci koliko ste slijepi i naivni.......
Ti Dodo pricas jedno, a uvijek radis drugo. I budali je jasno da BiH mora ostati cjelovita, a ako je cjelovita, onda je centralizovana drzava najbolja solucija ka Evro-atlantskim integracijama. Evo upravo radim nesto na pitanju \"zasto svjetske kompanije nece da ulazu u BiH\" i svaki odgovor koji nadjem je \"zato sto je zemlja decentralizovana i zato sto su zakoni u dva entiteta kontradiktorni.\" Sto se mene tice, neka sjediste vlade bude u Banja Luci, a Sarajevo glavni grad´. Ukinite entitete, a napravite 4 regije. I gotova prica. Drugacije cemo se samo opet pokrviti, kad-tad, i to je i polupametnon jasno.