Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovako se to radi a ne kao OBN pravi reality show od ljudske nevolje.
Iz pouzdanih izvora stize informacija da Hakala na ovaj nacin zeli privuci paznju na svoju novu kasetu a Nadarevic zeli poziv u repku... Nastavlja se....
Govori li ti ista to sto si jedini stavio negativan komentar
To je zbog tebe..znao sam de ces reagovati....
sve pohvale za ove ljude velikog srca
Kod nas izgleda moraš bit prvo nesretan pa onda možda nekad budeš sretan. Možda. Nema sretan 'nako. Ko veli, šuti vazda može gore.
Za mene bi bio najsretniji dan kad sam spasio djete, da sam bio u njegovoj kozi... Nedo bog nikom...
Napokon mali snop svjetlosti se probio kroz precrno nebo
Hvala dobrim ljudima koji su pomogli u katastrofi koju je poslije trebala sanirati država i ljudima obezbijediti krov nad glavom, pružiti prvu pomoć i makar malo ublažiti traume. Ali, država ništa nije uradila. Ne sjećam se da sam pročitala da je vlada bilo šta pokrenula i sanirala štete od poplava. Znam da sam gledala fotografije u vrijeme poplava. Išli su tamo samo da se slikaju. :)) Sretno u novom domu!
@TheOstruga, da ne isprljau cipelice. :))))
dobra vjest
Suze radosnice i za 3. - uskoro.
Nek bude hairli, svaka cast Hakali.
Je suis Ante!
hairolsun
kakva smo mi bijeda, sta nam ustav i politicari uradise :((