Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po komentarima je jasno da ovdje neće biti bolje ni za milion godina. Zatrovane duše, zli umovi, nedostatak empatija, život u prošlosti, nemogućost oprosta pokazatelj su da je svijest na nivou primata, nebitno kojoj nacionalnoj skupini pripadali.
kada citam komentare na klixu pozelim da neko na nas baci atomsku bombu. da nas sviju zbrise s lica zemlje. ovakva stoka ne treba da zivi.
Kako je u inostranstvu sviJu ti?
@BozicnjakHrvat ne moze, naklonjen si deckima ja da ti perem, peglam... 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vas ne smije da niko bije sem vase i nase policije.
Oni koji u demokratiji spavaju, probudit ce se u diktaturi.
Pravda za Davida Koperffelda , sve nestadose.. pomeo ih iluzionista Dodik i team SNSD..🤘
Tačno. Treba ustati u BL zbog ubistva Davida, u Sarajevu zbog ubistva Dženana i tražiti smjene Lukača, Dalide Burzić - koji jasno prikrivaju zločince. ustati kriminala, korupcije, pljačke...
Ustajte prezreni na svijetu Svi suznji koje mori glad! To razum grmi u svom gnjevu Kraj u ognju bukti sad Proslost svu zbrisimo za svagda Ustaj , roblje , dizi se Sav svijet iz temelja se mijenja Svoj bijedi sutra bit ce kraj!
Nista ovo nije novo, eno vam Mesa Selimovic i roman "Dervis i Smrt", sve opisano kako jeste, kakva je Bosna bila, kakva jeste i kakva ce biti. Citaj narode i obrazuj se.
Ne pozivaj ti narod da ustane, nema narod sta se dizati, sud imate, imate sud BIH, imate medjunarodni sud, zalite se, nemojte uvlaciti narod, za pokusaj ko zna kakvih scena...ne trazite vi vise pravdu, vi ste poceli napadati i obicne gradjane koji se ne slazu sa vama, sto sam vidio u gospodskoj ulici dok sam hodao...olosu..podrzavao sam vas, ali ste mi se zgadili
Pitam narod: "Davora nema, Suzane nema. Šta ćete vi dalje ljudi? Hoćete li pustiti ovo? Hoćete li dozvoliti da vas policija tuče, da vam ne dozvoljava da se okupljate? Mislim da je vrijeme da narod sam ustane bez Davora i Suzane i grupe 'Pravde za Davida'. Ovo treba biti pravda za napaćeni narod BiH"
Sutim iz straha pred doktorom, profesorom, sluzbenikom u opcini, ..jer imam potrebu kod njih a oni su –visi ljudi. Mi ih placamo, mi biramo stranke koje ih postavljaju i ne dozivljavamo ih kao one koji treba da sluze nama uz punu odgovornost prema nama. Nije stvar za koga ces glasati, stvar je u tome da se izvrsi sveopci gradjanski pritisak na –promjenu i da svaki politicar, policajac, ambasador....strahuje od gubitka posla i zakonskih sankcija . Suzana je heroj!
Ovo podsjeća na epizodu Izeta iz LZN kad je povikao kolegama penzionerima : Drugovi, partizani, naprijed!... a on se sam sakrio iza auta .
Čovječe, pazi na ono što misliš, jer to što misliš to i radiš. To što radiš stvara tvoje navike, navike formiraju tvoj karakter, karakter ti je - sudbina. Izdržao je Bosanac i gore - Ovaj princip herojstva u trpnji obezbjeđuje da nema želje za bilo kakvim individualnim ili društvenim napretkom. Kapacitet Bosanca da trpi je neograničen.
Priča plavuša s dečkom na telefon. Dečko: Što imaš na sebi? Plavuša: Spavaćicu! Dečko: Uh, daj malo detalja... Plavuša: 90 posto pamuk, 10 posto sintetika!
'Probudi se! Upravo sam čula miša kako cvili!', drma žena muža, a on joj u polusnu odgovara: 'I što očekujes od mene - da ga ulovim i podmažem?!'
Sjede na obali rijeke Mujo i Dalaj Lama i pecaju. Nakon dva sata tišine Dalaj Lama progovori: 'Život je rijeka.' Konta Mujo, konta, i nakon sat vremena ispali: 'Daj, ne seri, život su ćevapi, žene, rakija, hladno pivo...' Nastavi se šutnja još jedno sat i pol, kad će Dalaj Lama: 'Sranje, a ja cijeli život mislim da je život rijeka...'
Ko bar malo zna o Bosni ili ovom komadu zemaljske kugle moze dati zakljucak,da je uvijek bila zemlja nekakvi agresora ili podkusurivanja.Znaci ja ne vidim ko bi mogao ovo docerati u suru,a kamoli ove upute napacene zene.