Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ti Hrvoje misliš,ko je najviše od ovih Hrvatski stranaka doveo do toga da Hrvata u BiH nema ni pola od prije rata?Čak su dovedeni do nacionalne manjine jer presudom u Strazburu,Sejdić/Finci,dosta toga se mijenja,najvjerovatnije da će i tzv ostali postati konstitutivni a ruku na srce Roma u BiH je gotovo kolko i Hrvata.
Ma pozovite samo Željka Komšiča,on ce to da riješi...Onako,kako on zna..Samo da pita Sabinu!
Ovih dana putovnicu u džep i adio a vi ostajte i dalje\"branite\"hrvatske interese u BiH.Poslat ću vam razglednicu sa porukom Više se ne vraćam.
Sta sve ljudi rade za vlast. Bas njih briga za nas, stalo im je do nas kao do lanjskog snijega.