Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed do pobjede protiv Krimi Narko Režima i laktaškog međeda zaštićene vrste od tužilaštva
mogli su i mediji dodat malo euforije...kad se sjetim prije koji dan memić pa haman 20 članaka uživo prenosi,desetak izjava stotinjak slika a ovo... onak radi reda
Ovo nije nikakva opozicija. Lik šverce ih po dva puta mjesečno obrati, ubija ih tehničkim kisikom, priča kako im prijeti nestanak od Teherana i zapadnih sila, vrijeđa zdrav razum, a oni planiraju čekati još 365 dana 😁 Da su dosljedni sutra bi okupirali skupštinu i režimsku SNSD entitetsku televiziju, al nemaju oni te dosljednosti. Sve već viđeno. Baletani.
SDA šalje bratskoj snsd specijalce sutra u ispomoć!!! Sve je to jedna banda, 90% političara na bandere okačit žive, nek piju kišnicu i jedu otičji izmet!!!
Borenovic i ostali suruju sa dodom a ovamo se kao bune i dizu narod protiv istog covjeka hahahaaa
plot twist: nije , nije ni blizu
Tresla se gora rodio se miš . Da je protes bio u Sarajevu protiv Bakira bilo bi na hiljade komentara da ga treba rušiti . klix bi to digao do neba . ali ovo u Banja luci reda radi.
U Sarajevu imas i imao si opoziciju kao najzdraviji element svakog demokratskog drustva. To je jedan od razloga sto Sarajevo ima budzet kao pola RS.
Drasko gdje ti je kokarda? Mile gdje ti je Ronhill? Svi su oni isti samo do svog cilja dolaze na drugacije nacine, nista drugo.
Ove placenike ce predsednik Mile na izborima opet da olindra kao mace muskatlu. Ocigledno da uopste ne prate istrazivanja, Mile nikad u istoriji nije imao vecu podrsku pa ce izbori biti samo formalnost. To je zato sto predsednik ima strategiju, plan, jasnu viziju kako Srpska treba da izgleda i gde da ide. Sta ova banda nudi? Podanistvo, izdaju, predaju nadleznosti, utapanje Srpske u unitarnu BiH? Ok, to je politika samo..problem je sto narod za to nece da glasa. Nas izbor je predsednik Mile!
Vrijeme je da Banja Luka pokaze m..a, krajnje vrijeme !!!
Nista vi necete postici al haj nek se narod druzi
Tresla se gora, rodio se miš.
Jedna baba gatara je gledajući u kuglu rekla: nema nam svima ovdje života dok se ne vrati kralj na tron
Sad će ih režim pogušiti pendrecima i šmrkovima.
Kakvih 365 dana. Vesla vas Afera Men ko balavce godinama. Da ste dosljedni sutra bi išli do kraja. Lik vas ubija tehničkim kisikom. Išli bi dok ne uđete u režimsku Televiziju entitetsku i u zgradu vlade entiteta, da znate kud gonite, ali nema ništa od toga. Za 365 dana ćete imati 101 manevar od šverce, neće vas biti nigdje.
Mene samo interesuje kakve ce biti mjere u skladi s pandemijom Covid19 , da li ce svi nositi Maske i imati min razmak od 1 m Hvala
Vlaška posla