{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sutra u Briselu prezentacija projekta autoceste na koridoru 5-C

F
14.3.2007. u 13:47
0
0
Sutra u Briselu prezentacija projekta autoceste na koridoru 5-C
0
Sutra u Briselu prezentacija projekta autoceste na koridoru 5-C
Izaslanstvo Ministarstva komunikacija i prometa BiH s ministrom Božom Ljubićem na čelu otputovalo je danas u Brisel gdje će sutra prezentirati projekt autoceste na koridoru 5-C Evropskoj komisiji i međunarodnim financijskim institucijama.
Prezentiranje projekta dogovoreno je s predstavnicima Evropske komisije koncem 2006. kada je izaslanstvo Ministarstva sudjelovalo na 2. ministarskoj konferenciji o razvitku regionalne prometne mreže jugoistočne Evrope.

Cilj prezentiranja projekta je upoznavanje evropskih i svjetskih financijskih institucija o projektu izgradnje autoceste i planovima institucija Bosne i Hercegovine o načinu financiranja.

Prezentiranju projekta prisustvovat će predstavnici Evropske komisije, Evropske banke za obnovu i razvoj. Svjetske banke, Evropske investicione banke, te predstavnici Prometnog posmatračkog tijela jugoistočne Evrope.

« Očekujem da ćemo sutra u Briselu dobiti podršku od Evropske komisije i međunarodnih finansijskih institucija za projekt autoceste na koridoru 5-C», izjavio je ministar Ljubić prije odlaska u Brisel, saopćeno je iz Ministarstva komunikacija i prometa BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: