Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li ih frljooki Fadil docekati na aerodromi 😂😂😂😂😂
bit ce povecan broj dzenaza ovih dana
Danas bi trebo primit cetvrtu dozu, drzite mi fige😉
kad je dzenaza
Prebolio sam Koronu, lezao u bolnici, primio dva Pfizera prije 5 mjeseci e evo me opet pozitivan...kazu treba ono prebolio, vakcinisan, testiran...eto, imam sve a opet u izolaciji...ma nigdje veze, niko pojma nema
Sto bi rekli teoreticari zavjera bocka ti oduzela imunitet :D Vakcine djeluju, statistika je jasna, na jednom primjeru se nista ne moze zakljuciti, isto kao sto moj primjer ne znaci nista. Nas 5 dobili koronu, samo sam ja bio vakciniran, svi osim mene su primali kisik, ja sam samo prosmrcao.
jesul to one što izazivaju srčane udare u muškaraca ispod 25 i što ih niko trenutno neće ?
Propast će nažalost, naš glupavi narod ne želi da se vakciniše.
što bi se vakciniso da dobijem srčani sa ovim otrovom ?
Nećeš, ne sikiraj se. Ja sam vakcinisan i trećom dozom pa ferceram odlično a nemam bojazni od corone.