Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De, bogati održite ga već jednom. Smoriše nas...
raščerečimo smrdljivu islamsku bih na tri dijela. balije se uporno krpe uz ostala dva naroda samo da ništa ne rade i da žive ko paraziti iz titinog vremena. muslimanske krpelje moramo što prije odstraniti. nema se više novca za za te socijalne slučajeve. neka ih sad finansiraju arapi sarajevski. ima ih na ilidži 40.000. počeli su i putokaze pisati na arapskom jeziku.
Hahahahahahahahahahaha
gradske i opstinske komisije rade kao dragstor..24h dnevno...90% posla je vec zavrseno, ostale su jos neke sitnice da se utegnu i referendum moze da pocne.Nema tu..kad Mile organizuje sve ide kao po loju.Bravo Mile
Zaboravi skoro.. Bajram Šerif Mubarek Olsun
@Feks.. Stare ti moje,kome treba Čirilica u svijetu..nikome osim rusima srbima.i grcima..eto koliko su interesantni na svijetu...a mi svugdje možemo latinicom.to je evropa..
@muniraśljivo.. Sreča pa nigdje r RS nije priznata da bi se osječali u domovini nekoj drugoj osim Državi Bosni i Herzegovini jednoj jedinoj.. Ipak allah razula i tebi i hvala na čestitkama..
@ ko-le-ra.. Bi če ba RBIH jer su prodali se da ko fol referendum jer znaju da je protiv daytonski..eh puni ko titanic odośe u vile beograd kipru i reče bośnjacima srpskom narodu. Jbg nismo znali ali mi smo to za vas uradili.joj jesu ovce...
Sam i tako i referendum pa da se ukine Dayton i Rbih.. koliko li su dobili love njih dvoje da tako urade..Ali hvala allahu neka su. Pare čine čuda,a ko nema obraz taj sve bi uradio za pare..
Ovu komisiju je CIK prozvao neustavnom i nezakonitom. Samo nek zasjedaju i trose vrijeme na nebitne stvari dok RS pada u dugove i apsolutnu propast.
Trose im pare sto su namjenjena za penzije a koje je dobila BiH od mmf-a. Ne znaju konji da nemaju za kifle
Komisija sprovodi odluke Parlamenta, koje su donesene plebiscitarno podrškom svih stranaka u RS. Bošnjaci moraju shvatiti da moraju napraviti snažnu koaliciju sa Srbima u BiH uz neke mudre ustupke, jer je država važnija od ličnih interesa, ili bi to bar trebala biti.Politika Sarajevskog mindera, Zagrebačke đamije iz 90 godina i vezanja zastava bez ikakve logike, nažalost i dalje nas samo udaljava od izgradnje BiH kao normalne države, što prije to shvatimo, tim bolje po sve nas, jer to je interes
ove godine za izbore obećavaju rat.
joj što potpisaše Dayton, stoka izdajnička... Vraćajte ustav R BiH. hajde sad udrite minuse
A sto?
vratićeš ga vjerovatno do penzije.
Pa morel to na bajram braćo i sestre?! Pa nemojte nam nervirati patriJote iz 24% kako ćete to raditi?!
@JoseDeLaMata E pa dobro onda ćemo od sad raditi protiv ustava pazeći da ne radimo baš STROGO protiv ustava. Mi poštujemo naše 24% patriJote.
@JoseDeLaMata Pa bolje da se smijete nego da se nervirate kad i onako ništa ne možete promjeniti. Smijeh liječi. Srećan ti Hižaslav!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)