Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo 93 g. prikazivali kako voze trolejbusi u Srebrenici.
jos samo fale zene u crnom
@srne na vrbe maymune obrezani. yebo ti sve ove kuurvve srebrenice cija su djeca muzevi u vecini slucajeva negdje na zapadu i redovno im salju pare a one skafe na kafu zguza na guz u dobrim autima se vozikaju po bosni i nesto traze i demonstriraju. \"pitajte subracu koji su zavrsili na Boljkovici\"! shvatas li besmislenost napisanog i svu svoju talentiranu glupost. ti cak prevalizais svoju bracu kojima je glupost urodjena i glavna osobina u licnom opisu. Ti ako si tako hrabar kako se predstavljas reci ko si i gdje si da ti ja neke stvari objasnim. Yebo ti posranik pedofil mater.
@lisac Ne vjerujem da ces ti ista uraditi jer PAS KOJI LAJE NE UJEDA, ali evo ja cu ti reci gdje ces naci i AKADEMIKA I Pipo4EVER. NJih dvojica su JEDAN TE ISTI LIK, JEDNA OSOBA, i ta osoba pise KOMENTARE U KANCELARIJAMA sarajevo-x, radi svoj posao za platu navlaci levate da otkriju svoje teroristicke ciljeve... Hajde, razmisli malo i odgovori na ovo pitanje: KAKO TO DA TVOJ KOMENTAR U KOME NAPISES J E B..NE MOZE DA PRODJE A OVAKVE GADOSTI PROLAZE GLATKO BEZ IKAKVE CENZURE OD STRANE AKADEMIKA I Pipo4EVER I TO GODINAMA.. KONTAS???? RAZMISLI, MOZDA I SKONTAS..
Zbog chega sa-x dotvoljava komentiranje ovakvih clanaka? I zasto ste danas obavjestili da se te zene sastaju sutra u Tuzli? Pa one to rade svakog 11-og u mjesecu u Tuzli! Sa-x, poceli ste prelaziti svaku granicu. Ili vam je mozhda u cilju ovo javno prepucavanje na nacionalnoj osnovi! Sram i stid da bude admina ovog portala i svih onih koji su u stanju prepucavati se komentarima na racun zrtava! Prije par dana ekshumirani su ostaci 3 godisnje djevojcice! Gadi mi se cinjenica da sa takvim ljudima sam pod istim nebom!!!
OTVORENA JE NOVA JAVNA KUCA U KOJOJ USLUGE PRUZAJU PETOGODISNJE DJEVOJCICE I DJECACI! ZA SVE INFORMACIJE OBRATITE SE NA ADRESU: Zelenih beretki 17, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina Telefon: + 387 33 533 000, + 387 33 664 493 ;
Za SRB-IN,kralj Tvrtko,srbin i akedemik i ostalo misljenike kukavice izadzite na ulicu i kazite tako nesto ako smijete a ne ovako lajete i skrivate se ko pizde. sto niste stali na Baljkovici pred 28 diviziju pa da vidite kako se kicma lomi pitajte subracu koji su zavrsili na Baljkovici......srbi lete u nebo za vrijedzanje posljednjeg bozijeg poslanika Muhameda a.s kazna vam je zagarantovana ALLAH EKBER.... za administraciju stoko jedna kako dopustate da neko ovako laje na majke ciji su sinovi branili Bosnu od ove gamadi .....
@Srbin ti NISI NORMALAN! Za tebe nema lijeka... samo kratki postupak!
SA-X, presli ste svaku mjeru sa ovim komentarima! Ovo je toliko jadno, gadno, primitivno...
akademik , trudicu se citavog zivota da saznam tvoju adresu a mislim da to nece biti tako tesko onda cu ti ja pokazati neke stvari.
komentar na tadicevu izjavu nije moguc a ovdje dopustate da se moze pljuvati po zrtvama genocida j e b. vam ma..mu u pi zd u.
NIJE BIO NIKAKAV GENOCID NEGO LIKVIDIRANJE ISLAMSKE TERORISTICKE PASCADI, ISKENJAM IM SE NA TABUT HALOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA!!!
Dokle cete vise koristiti ove zene u svrhu g e b e ls o v s k e propagande protiv Srba. Sad vise nije ni pet hiljada mrtvih, ni skoro osam hiljada, sada je VISE OD DESET HILJADA. Sta je sledece. Mozda vise od STO HILJADA.. I to je malo u odnosu na milion i sedamsto hiljada pobijenih srpskih civila u Drugom svjetskom ratu na najzvjerskije nacine, ali Srbi su oprostili, ali nisu zaboravili. Imali su priliku da vrate dug i da muslimani zauvijek nestanu sa ovih podrucja, medjutim ovaj hrabri i plemenitii narod nije sebi dozvolio da ucini GENOCID... a to sto vasi politicai s e r u o g e n o c i d u i placu skoro dvije decenije, NA TAJ NACIN VAS DRZE U R O P S T V U, MEDJUTIM VI BLECCI ZADOJENI MRZNJOM NIKAD TO NECETE SHVATITI. Da ste vi imali oruzje koje su Srbi imali u ratu 1992-1995 predvodjeni ludim Alijom, Harisom i Sericem p o b i l i bi sve Srbe. U tome je razlika izmedju vas i nas. Pardon, jedna od razlika a ima ih mnogo iako smo svi iz iste k r v i potekli.
MOLIM VAS,, IZ POSTOVANJA PREMA OVIM ZENAMA I ZRTVAMA ZABRANITE KOMENTARE NA OVAJ CLANAK.
SRB-IN kralj Tvrtko STOKO GLUPA,,DA BOG DA PA DA VASE BAKE,MAJKE I SESTRE PREZIVE STA SU OVE ZENE PREZIVJELE. STOKOOOOOOOOOOOOO VAMA NI BOG VISE NEMOZE POMOCI