Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nas ovakvi na vlasti još malo UZJAŠU, neće ih trebati ni otkopoavati. NEgo rahmet video linkom, radi gnjeva rudara i ostaju tamo gdje ih je smrt zatekla.
Rudari nemaju nacije. Možda vjeru. Jer vjera im baš treba kad rade u ovakvim uslovima, 100 metara pod zemljom. A nacija ostave na površini. A na površini nacije ovakvi smradovi kao Izetbegović, Novalić, Zvizdić i partneri u ubistvu Čović i Kradončić. Ovako treba reagovati i kad su drugi rudari u pitanju.
DOLAZEL IM BAKIR I ROĐAK ZVIZDIĆ NA DŽENAZU ? Ipak biti Predsjednik a ne izrazit bašum sagosum svojim msunarodnicima samo zato jer su ih njegov rođu i onaj kreten Novalić poslali u smrt je ZAISTA SKANDAL NAD SKANDALIMA ! Eto Vučić je poslao telegram saučešća, trebao je i 11.jula a ne dolaziti.