Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To oni isti što su trebali doć holandskim avionom pa im šćepo nije dao,pa sad može i to od narodnih para.Ono ko sad može jer su radili tamo do zadnjeg dana na fasadi pa odjednom shvatili da ne mogu kući jer nisu čuli za virus...i sad plaču da nemaju od čega živit u Holandiji pa će boravak u ilegali u EU platit bogati narod BiH.
FlyBosnia prevezla vise putnika za vrijeme korone nego redovnim letovima.
Hadzije su sebi rasporedili rejone, djecu evakuisu avionima...
Sretno i dodzite nam opet.
Jedna od najglupljih mjera koje su usvojene je zatvaranje aerodroma. Sve aviokompanije su svakako davno prizemljile avione i ne lete. U Sarajevu cak nema transfera putnika a nas jedan avion svakako ne moze nigdje sletjeti osim po preuzimanje tereta. Bezvezna komplikacija nicim izazvana.