Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alija je dobro rekao:"kad sve ovo zavrsi nemojte se iznenaditi, ovdje ce biti krug na lijevo i onda ce oni sto su bili zadnji biti prvi, a ono sto su bili prvi bice zadnji"
@LudiIrac. Nije ovo sudjenje generalu Dudakovicu, ovo je pokusaj izjednacavanja agresora i branioca, nemoj biti toliko slijep da ne vidis da se ovakvim postupcima pokusava napraviti gradjanski rat! Karakter agresije na suverenu drzavu BiH se usmjerava na karakter gradjanskog rata, sto nikad nece biti! (1)
@LudiIrac. Slazem se u potpunosti da svak mora odgovarati za ne djela, ali izjednacavanje da je isto svirepo pobiti preko 8.000 civila i neutralisati legitimni vojni cilj...kao sto pokusavaju sa Dobrovoljackom ul. ( e to nece ici nikad ) (2)
@Lijabaminad Jbg, naivni bosnjo, vjerovali u bratstvo i jedinstvo i drzali se zakletve JNA, dok ste vi cetnicka gamadi orgijali ubijali progonili i pljackali po BiH i Hrvatskoj! Kad su svatili da imaju posla sa cetnicijom otisli su neko prije neko kasnije! A ista ta cetnicija je prva izdala i unistila Jugoslaviju, a sve sto je bilo JNA opljackala i prisvojila! P.S. Dobrica Cosic, 1968.godina, Homogena Srbija! Glup si ti za ovakve teme, bolje cuti i citaj, mozda nesto i naucis!
@misterx Hodamo svaki dan po nasem dijelu zemlje od koje ste vi napravili genecidnu tvorevinu, (temelji su joj kosti, a zaliveni su krvlju svirepo ubijenih bosnjaka i hrvata)! Eto cime se ti dicis monstrume!
@sejdoIIbajramovic. Hahahahah, evo jos jedno zarobljenog autonomasa!
Atife vodi nas do Beograda ne stajemo
@Bokiko. Evo gospodo sa Klix-sa u svojim naslovima hvalite se kako saradjujete lijepo sa u (daljem tekstu SIPA), evo imate toliko materijala da SIPA hapsi ovakve kao sto je ova cetnicka spodoba koja izgleda ubijala po Zvorniku (zene, djecu, starce, nejac) Vidite da zna gdje su sve zavrsavali bosnjaci...cak pominje i mjesta! SVAKA VAM CAST KAD NA OVO JAVNO PRIZNANJE CUTITE!
Gospodine generale, nemoj da se sikiras, tvoj put je i nas put...ovu cetnicuju cemo pobjediti u miru kao sto smo i u agresiji. Branili smo svoju domovinu od povampirene cetnicije sa svih strana! BIH je uz Tebe insallah!
@Bokiko. Cetnicicu usrani pojma ti nemas odakle je ovaj Zmaj! Da sam ti bio u Zvorniku nebi ti tako srao po klix!
Sram te bilo Drzavo,sta si dozvolila,da se ljudi maltetiraju na ovakav nacin.Ziv i zdrav bio Generale sto godina.
Samo da bude pošteno.
Ponosni generale 5. Korpus je sam sebi ukinuo embargo. Svi smo Atif
Gospodine generale, kad si bio iznad BL trebao si gamadi vojnicki pregaziti, sad ti iste te pi.ke poduzu optuznice. Kad su skemtali pred tobom bili su manji od makova zrna!
Da nije Alija na vrijeme uplatio pare, sada bi ste vi cmizdrili za ovim Atifom kao za onim Avdom iz Žepe i oplakivali đenocajd nad "nedužnim i golorukim " korpusom kao što pizdite za mudžahedinima iz 28 divizije 😁
@veljko333. Cetnicicu glupi pogledaj intervju tzv.generala Lisice (ATV) mozda ti bude jasnije gdje bi ste sad vi bili! Vjerovatno homogena Smrdija!
@veljko333 Prodavali 5 korpusu granate da ih isti taj 5 korpus granatira s njihovim granatama,Eto ti sta je srpstvo,zato mrs.
Svi su se oni sebi nahapali na racun kurceve slobode koje nemamo zemlju Alija podjelio i potpisao i dao svojim podanicima Beogradskim da je dokusure zajedno sa ratnim profiterima kojeg nije ni jednog procesurirao za ratne lopovluka