Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kasnis klixe
Na klixu oduvijek traje
Cuj pocinje, jedino sto sutra pocinje je plaketiranje, a kampanja traje odavno. Dzaferovic, Radoncic, Becirovic vec obisli cijelu drzavu uzduz i poprejeko od skupa do skupa.
AKO CIK IMA 7 CLANOVA, ONDA PREMA SASTAVU STANOVNIKA BIH, BOSNJAKA U CIK-U TREBA BITI 54%, POSRBLJENIH 32%, POHRVACENIH 11% I OSTALIH 3%. U CIK-u DANAS OD 7 CLANOVA, 2 SU BOSNJAKA ILI ISPOD 30%, DVA SU POSRBLJENA I TRI SU POHRVACENA.
od sutra iznova pocinje : -odcjepljenje RS -ulazak BiH u EU -ulazak BIH u Nato -Putin salje pozdrave za raju iz manjeg bh entiteta -novih 100 000 radnih mjesta -moguci rat itd. itd..
@mesaselimovic hahahahahah, bas tako
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. Http://zalbe.vzs.ba
ako bi se to poštovalo Dodika bi trebalo uhapsiti momentalno
CIK JE NELEGALAN JER NE ODRZAVA SASTAV STANOVNISTVA BIH IZ POPISA 2013 GODINE JER SU MANJINE PUNO VISE ZASTUPLJENE U CIKu NEGO IH IMA PROCENATA U STANOVNISTVU BIH I JER TAKO IMAJU APSOLUTNU VECINU ZA ODLUCIVANJE U CIK-u I AKO NISU APSOLUTNA VECINA STANOVNISTVA BIH!
U BIH MANJINA IMA 38%, REALNO 30% U CIK-u MANJINA IMA 5/7 ILI +70% CLANOVA KOJI ODLUCUJU O SVEMU, PA CAK I DOBRO PREKORACE SVOJE OVLASTI.
PREMA TOME, IZBORI NE MOGU BITI LEGALNI, JER SPISKOVI NISU KAKO TREBA I JER CIK NE ODRZAVA PROCENTUALNU STVARNU ETNICKU STRUKTURU POPULACIJE BIH, TACNIJE, DVIJE MANJINSKE GRUPE U CIK-U SU PUNO VISE ZASTUPLJENE PROCENTUALNO NEGO IH IMA U STANOVNISTVU BIH.
SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.........ŽIVJELA RBIH, ZEMLJA SVIH NJENIH NARODA I GRAĐANA NA SVAKOM PEDLJU NJENE TERITORIJE
Tek si došao sa džuma namaza i odmah smrt ovom,smrt onom...Allah sve vidi i čuje
@marko063 Koji vam dio u mom komentaru smeta?.......SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.........ŽIVJELA RBIH, ZEMLJA SVIH NJENIH NARODA I GRAĐANA NA SVAKOM PEDLJU NJENE TERITORIJE
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znači od sutra "Pozorište u kući"
Evo ja pripremio plakate!, a na njima: UDRITE BAKIRA I SEBIJU U GLAVU MALJEM
Za SDA~ovce koji žele dati sugestiju, neka kažu na ovaj kožni mikrofon. UPUSTVO: MIKROFON DRŽATI ŠTO BLIŽE USTIMA
@1dis Samo što bliže ovaj mikrofon ustima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)