Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok oni postave, corona ce proci. Ideja teski debilizam.
a fahro kaze najgori moguci uslovi.Otvarajte logore,trpajte opet ljude u njih i onako ne znate nista drugo!
Treba zabraniti svakom dolazak u BiH. Ima nas upola nego prije rata jos nam samo treba strani virus da i ovo malo pobije sto je ostalo u BiH.
nemre bosanac bez satre
nisu satorj rjesenja....rjesenje je da se svi putnici pregledaju i upucuju u samoizolaciju...a kazna za one prekrsitelje da bude 10000 KM. Sator moze samo gore napravit....
Zatvoriti svakako i ne pustati medju ovu nasu bijedu. Kad je ovdje bilo belaja pobjegli su vani, sad kad je tamo belaj oni bi ovamo.
Trebam otici u Sloveniju da predam papire za produzenje vize i vracam se isti dan u Bih, i sad trebam radi toga provesti u satoru 14 dana?!?
Nije samo postavit sator i to je to.Sta je sa sanitarijama? Voda, wc, grijanje?Hrana?Kako razdvojiti te ljude unutra?Nece zar biti svi na jednom mjestu, jednoj prostoriji?Nigdje ni rijeci o tome. Ono kao ideja mozda i nije slabo ali postavlja se pitanje imamo li kapaciteta za sve propratno sto nosi postavljanje tih satora..
i ovi mjerama ocekujte jos kakvu zarazu i bolest osim korone.Politicari su odlucni da nas vrate u srednji vijek!
Veceras ce uci 30 000 peraca guzica
Jadni ti vojnici neki dan prolazim pored kasarne u Kiseljaku čiste nešto al niko rukavice nema nek im je bog na pomoći
cirkus
Ništa se ne brinite, navikli su se oni na šatore na čevljanskoj koridi
Ajde ljudi kako na granicama... pa napravite negdje pri prvom gradu do granice ne u šatorima nego tamo gdje se ima neka infrastruktura... Hoteli su prazni... sportske hale... a svašta
Koji idiotluk. Jos Scepo Radojica najavljuje rigorozne i nemoguce uslove u tim inkubatorima zaraze. Ovo je idiotska mjera za neciji hater viseg reda. Fuj Fuj Fuj, a sto ovi sto ne mogu na bingo i kaficu, pljuju po svabama, a kad dodjemo dole za cevape i pivu cerke bi nam dali.
u šatoroski zatvor ko migrant u svojoj zemlji. tz, tz, tz.... 😣