Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda nam se bog smiluje, pa bude štrajka
cuj strajk...po redovima voznje vi vec odavno ste u strajku...nista novo...
Samo izmišljate a stvarno stanje neznate. Vi više neznate na koga sikčete i na vlast i na sdp i na radnike grasa koji samo traže svoja prava. Pa jeste li gledali Evropu sinoć jeste li vidjeli šta su protesti, a ljudi u odnosu na nas žive kao na drugoj planeti sram vas bilo neznalice
Malo im plata od 1200 KM,,,za zavrsenu osnovnu skoli....van BIH...(sandzaku)......a nasa obrazaovana djeca trunu na birou....imaju oni i regres i topli i plate....ali idiotima opet malo....nek strajkuju ...nek GRASA NESTANE VISEEE.....A mi cemo se snaci ......
Boli me Q... i onako već četiri godine ne idem na posao, a i ovi što idu ništa ne rade. Slobodno štrajkujte. I djeci je bolje kod kuće nego u školi jer su sigurnija a i čistije je.
GRAS ŠTRAJKUJTE MOLIM VAS :D !!!!!!!!!!!!
Samo jedan dan je dovoljann nek to bude petakk
Ugodnu setnju zeli vam GRAS :D
a ako bude strajka ide li se u skoluu
Ovo preduzece se sada zove.....KJKP SANDŽAKGRATIS
DOSTA VISE OVOGA !
Volio bih da taj gubitas na budzetu jednom ode u stecaj, mi bi se nekako snasli za prevoz, ali bi ti budzetlije vidjeli sta znaci biti bez posla.
Isto kao i doktori,plata vrhunska a opet im malo stoka