Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu li ja da prijavim jednu vožnju sa djecom od čaršije do vrela bosne pa ako mi možete blokirati saobraćaj od 10 do 12 u nedjelju? Kome u kantonu trebam podnijeti zahtjev?
Trčite ba prema Kalinoviku ,Rudom tamo ni dozvola ne treba !
Zaista nigdje u EU nisam doživio da se od pon-sub zatvaraju ceste zbog neke trke! Trke se organizuju nedjeljom, bilmezi nesposobni, a ne radnim danom niti subotom, jer onaj ko radi od pon-pet ima samo tu subotu za kupovinu, a vi nesposobnjakovići baš tada blokirate saobraćaj!
Idite izvan grada i tamo održavajte manifestacije, pustite saobraćaj da se normalno odvija, a ne svaki vikend blokirate ulice zbog neke utrke koja se realno mogla održati izvan grada, ali valjda je ovako više primjećeno kad se blokiraju ceste u centru grada.
Dokle vise ove trke,uhvatite se konkretnog posla manite se vise ubleha i pranja novca
Opet trka? Najgora vlada KS u istoriji KS.
ma nemojte tamo, ima ljepsih lokacija npr glavna ulica :)
Hebo li vam trka tetku.