Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hardy... Glupane jedan kad ne znas kolika im je plata i topli obrok onda nemoj da komentarises ... Sve se slazem i podrzavam prosvetne radnike da trebaju da imaju najmanje iznos u visini plate kao sto su imali prosle godine, da im topli obrok bude 8.km jedino ove jubilarne neke nagrade to Vam ne treba dati , nemaju ni ostali radnici pa nije bas podmoranje da i Vi to imate , nemojte se s\'tim preseravat ipak svi mi radimo danas za platu i topli obrok sto nas slijeduje ugovorom... Ovima sto (ne)rade u Vladi treba skinut najmanje 30-40% plate pa nebi bilo problema sa novcem i budzetom .PODRZAVAM STRAJK I TREBAJU DA SE BORE ZA SVOJA PRAVA ! nisu oni svoje diplome po putu nasli i dobili uz 2 svjedoka .
ma kakvi pregovori,podijeliti otkaze i na biro,pa sta oni misle,da su nezamijenjivi,cuj malo im 9 maraka toplog obroka,pa njima on i ne treba nikako,uciteljica na posao dodje u 13 h ima tri casa i kuci u 16 h,i za sta trazi topli obrok,1200 KM place im malo,e pa na biro pa trazi bolje,