Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budite se Bosanci, Budi se Bosno. To je tvoje, ti Ljiljani su tvoji. Isti narod 40 hiljada godina, hiljadama vjera razlicitih.
@BulevarFinihUkusa moguce je da je vise, ali je bar 40 hiljada https://www.eupedia.com/europe/maps_Y-DNA_haplogroups.shtml
@BulevarFinihUkusa Nisu Bosanci izmišljena nacija kao servi. Ako dodješ u Bosnu ne mašeš zastavom svog plemena,već Ljiljanima, naučite to posrbice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bobovac i Kraljeva Sutjeska su srce katolicanstva u Bosni bili oduvijek. Kad su Turci osvojili/okupirali Bosnu kraljica Katarina pobjegla je prvo u Dubrovnik, a potom u Rim, u Vatikan gdje je provela ostatak zivota i gdje je, pod najvecim pocastima, i sahranjena.
Tako je ali nije nosila novokomponiranu Tuđmanovu šahovnicu nego ljiljane Kotromanića.
@politika.je Cinjenica je i da su bosanski franjevci uvijek bili cuvari Bosne. Slaviti 25. novembar na Bobovcu? Znaci li to braniti Bosnu od turskih osvajanja? Znaci li to spasiti bosanske katolike u njenom srcu?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sretan vam dan DRZAVNOSTI,gradjani Bosne.Smrt fasizmu,sloboda gradjanima.
Mislim da dan državnosti BiH treba da bude neki od datuma iz povijesti srednjovjekovne Bosne...npr 29 kolovoz u pomen na povelju Kulin Bana napisanu na taj dan davne 1189...obilježavanje srbokomunističkog Zavnobiha na Bobovcu je nonsense...uzgred u Zavnobihu BiH nije dobila obilježje države
Dana državnosti BiH čestitam Predsjedniku Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku!
EU: posmatram vas i gledam kakve gadosti i riječnikom svi pričate. Većina vas nije odgojena kako dolikuje kulturnom čovjeku. Ako već komentarišete, to mora biti na civilizovanoj komunikaciji među ljudima. Daleko ste vi svi od Evrope !
Srpski terorista jutros uletio naoružan u ambasadu u Atini.Međutim kažu da je psihički poremećena osoba.Ahahahahahahahahaha...........Šta im radi Picousti,ebe i uzduž i poprijeko. https://www.blic.rs/vesti/svet/uleteo-naoruzan-u-ambasadu-grcki-mediji-srbin-koji-je-upao-u-predstavnistvo-je/ymys87y
Uzvikivao je : Kosovo je Srbija !!! Ahahahahahahaha. Nema "Plazma" keksa jutros u Mitrovici .
Majku vam lopovsku, skidate komentare koji vama ne odgovaraju, onda nemojte ostavljati ni one kao blentavi Ahmet kosača, budite bar u tome fer, jer u protivnom ne treba da postzojite
Srbe i Hrvate u Bosni je izmislila Austrougarska monarhija zarad dnevnopolitičkih ciljeva, prije njene okupacije nisu postojali.
@sarajevskeuskestaze2 Nisi ni gramatiku naučio a raspravljao bi o istorijskim činjenicama??? To samo kamenjarka može okotiti!
@cupkoba1971 To je prosto ko grah, samo pročitalj načertanije iz 1844 i tamo je lijepo objašnjeno ko je u to vrijeme živio u Bosni.
Bobovac i Zavnobih su miljokazi u istoriji bosanske države
...a sto bi volio da sam i ja otisao ccccc. nema veze gledat cu na TV!
Skranvljenje Bobovca zastavama hrvatske, hvo i sl. je nedopustivo. Sutra ce Bosnjaci pokazati kako se postuje BOSNA
Pa 25. novembar je preuzet iz istorije koju smo učili u školi kao dan ZAVNOBiH-a, to je , kako ovdje neki zovu, komunistička tvorevina i značila je dan jedne od 6 republika tadašnje federacije Jugoslavije. Kakve veze ima Bobovac s tim? On datira iz srednjeg vijeka...
Helou, kontinuitet bosanske državnosti
Velicanstveno. Potomci madjarskih cistaca shtala na aparatima.
Sutra ce se vidjeti da li ima u Bosni patriota sa Moodima? JUSICU uputi vojsku kako si ih uputio u Bl za 9.januar.