Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZLATKO NE PRISTATI PO NIKAKVU CIJENU DA GENOCIDASICA ANA TRISIC-BABIC OSTANE NA FUNKCIJI ZAMJENICE MINISTRA VANJSKIH POSLOVA, BLOKIRALA JE SVE MOGUCE STO SE TICE BIH-e,i PAR PUTA POKUSALA HINJSKI UZETI MJESTO SVENA ALKALAJA...!!! ONA JE SERBSKA GENOCIDASICA - AZDAJA-ZMIJA...!!! PAMET U GLAVU...!!!
\"...Sastanku će prisustvovati predsjednik Socijaldemokratske partije BiH (SDPBiH) dr. Zlatko Lagumdžija i Vjekoslav Bevanda, predsjedavajući Vijeća ministara BiH, najavljeno je iz Centra za informisanje SDP-a BiH. ...\" Zar samo oni? :D))) neko je narcisoidan i to bez limita...