Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za clanak,ali slika mislim da bi se pojedinci prvo trebali malo obrazovati pa tek onda stavljati slike. PRIJEDLOG: Mozda je bolje slike ne stavljati.
Se izvinjavam, pogresno sam stavio link, evo pravog !! http://www.destinacije.com/Slike/Slovenija/SpomeniciiGroblja/Spomenik_Dr_Ivanu_Tavcarju.JPG
Koliko ja znam, je na ovoj slici i jeste Visoko, ali ne u BiH, vec u Sloveniji, nažalost! http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.destinacije.com/Thumbs/tn_Spomenik_Dr_Ivanu_Tavcarju.JPG&imgrefurl=http://www.destinacije.com/thumbs.asp%3Flang%3Dhr%26folder%3DSlike-Slovenija-SpomeniciiGroblja&h=120&w=160&sz=6&hl=sl&start=26&um=1&tbnid=tSNfIOUtCnAEXM:&tbnh=74&tbnw=98&prev=/images%3Fq%3Dvisoko%2Bivan%2Btav%25C4%258Dar%26start%3D20%26ndsp%3D20%26um%3D1%26hl%3Dsl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:sl:official%26sa%3DN
Prvo da kazem ovim urednicima ovog portala da su se provalili sa \" SLIKOM \" te da ta slika u opce ne pripada gradu Visoko ! PROVALA TOTALNA !!!!
dobro je pa su je skinuli.
Sve je ok, častan članak za najboljeg aviomodelara koji je ikada hodao ovom našom napaćenom zemljom, ali gdje nađoste sliku ispod koje ste napisali \"Visoko\"!!?? Šta je to uopće na slici!!? Gdje je to!!? Ako nemate ništa pismenije,niste ni to trebali stavljati! Pa zar vama ovo uopće lići na naseljeno mjesto!!! Svaka čast!!