Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ako su Armija BiH i Vlada BiH skrivali, a zatim nisu na adekvatan način sankcionirali zločin koji je izvršen nad civilima u Sarajevu 1992. 1993. godine, pa i onaj u Grabovici, Uzdolu i dr., moja je moralna obaveza da se ogradim od takvog ponašanja najodgovornijih lica u državi BiH, a u znak protesta odričem se čina brigadnog generala Armije BiH. "
a sad nabroj ko se od ge.no.cidaša ogradio od ge.nocida i zločina !?
Gore je dio Divjakovog pisma:+ koe počinje sa "Gospodinu Izetbegoviću, Obaveštavam Vas da vraćam čin brigadnog generala AR BiH u koji ste me proizveli decembra 1993. godine. " Tad je razotkrio zločinačku narav Armije BiH i nije mogao preko toga preći
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pustite ljudima da dodju na sahranu Jovi, ako smijete. pa ćete vidjeti koga ljudi vole, pa ćete vidjeti oproštaj i posljednji pozdrav na sahrani od 100 hiljada ljudi. ali vi to znate pa zato i ne date i izazivate belaj.
Al je tamanio nakaradnu srpčad adekvatno svaka mu čast
Pa sahranite covjeka,haram je drzati mrtvog toliko dugo