Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet-dusi i sabur familiji---otisao je veliki covjek i ljubitelj sevdaha ....
Rahmet ti dusi Omere, nikada te necemo zaboraviti
Ne nije ovo istina nemog uda vjerujem da nas je napustio nas velikan nase Sevdalinke i sevdaha Omere nek t idragi Allah podari lijep dzenet a a tvojom familiji sabur El Fatiha.
Ne bih se složio sa prethodnikom koji kaže da nema više sevdaha u Bosni. Sevdaha će biti dok je Bosne i Bosanaca u njoj, a to znaci do Sudnjega dana!!!
Allah rahmetile dobrome i cestitome Omeru Pobriću čije se djelo mora nastaviti i sačuvati od zaborava. Sevdalinka je naša bosansko-hercegovačka šansona i mi se tako trebamo odnositi prema njoj. Neka ti je lahka zemlja Bosanska.
Nema vise sevdaha u Bosni........Žalosno al istinito.
Rahmet dusi velikom umetniku, familiji sabura!
ODOSE NAM VELIKANI
Bosno moja http://www.youtube.com/watch?v=R9eGkGltXRw&feature=related
Dva sina Bosne i Hercegovine... sad ce zajedno pjevat tamo gdje su,rahmet im dusi... http://www.youtube.com/watch?v=neVnA8p2tg4
Legenda Sevdaha...a sto je najvaznije Veliki Bosanac NEK TI JE VJECNI RAHMET OMERE!!!
Omera, Neka ti je lahka zemlja Bosanska!
Rahmt ti dusi voljeni nas Omere! Jako, jako sam tuzan.
RAHMET DUSI..
Bit ce Bosne i Sevdaha ljepih Djula i meraka i bureka i cevapa Lijepe Bosne i sokaka! Nek ti ej lahka zemlja Bosanska Omere i rahmet Ti dusi ponosnoj. Duh Bosnjana nikad nece nestat ko i Sevdah!Doc ce opet Safeta,Omera,Meha,Himza,Zaim a,Zehri,Nadi itd... Sevdah je Bosna i Bosna je Sevdah!Ko feniks nema joj kraja!ima ona svoga zmaja od Bosne! BiH4EVER!